Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért lesz az összes barátnőmb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lesz az összes barátnőmből r*banc?

Figyelt kérdés
20/L

2015. márc. 7. 14:26
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem tartom a többi lányt ribinek, csak az én barátnőim ilyenné váltak.:(
2015. márc. 7. 14:37
 12/14 anonim ***** válasza:
39%

Mert ez a "divat". Ezt látja midenki mindenhol,ez a média ereje.

Hordj r*b*ncos cuccokat,legyél könnyűvérű,kellesd magad, éld úgy az életed, ahogy akarod,ha te úgy akarod,hogy mindbki megfektet,tedd azt,a te dolgod,neked jó, akkor jó. Kb ez az üzenete a mediabol áradó szennynek.

Meg a sok buta pi*a azt hiszi,attól lesz menőbb,meg értékesebb, hogy minél több fiúnak kell. Nem mérik fel a helyzetet,hogy egy éjszakára ha kellenek,az minden,csak nem jó. Használati tárgyakká válnak. De nekil ettől nő az egójuk.

És valakire hat a média, nehanyakra meg nem.

Majd nézd meg mi lesz még 5 év múlva.

5 éve még nem volt ennyi csücsörítős,pózolós tucat pi*a,se páva.

Áldom az eget,hogy ez pont az alattam levő generáció, épp, hogy megúsztam.

Bár szerintem amúgy sem váltam volna ilyenné, ha 2-3 évvel késobb születek se.

2015. márc. 7. 14:40
 13/14 A kérdező kommentje:
#12 Köszönöm, hogy te megérted.
2015. márc. 7. 14:41
 14/14 anonim ***** válasza:
Emlékeztet a helyzet a hazai liberalizmusra, mely szerint itt mindenki olyan liberális, hogy bárkivel hajlandó eszmét cserélni, kivéve azzal aki fasiszta.. Sajnos nálunk rajtam lívül mindenki fasiszta...
2015. márc. 7. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!