Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nem csúcskategóriás pasiknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nem csúcskategóriás pasiknak egész életükben csak a frusztráció jut?

Figyelt kérdés
2015. márc. 6. 21:01
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
De mondom, enélkül nem teljes az élet. Én így nem tudok boldog lenni.
2015. márc. 6. 21:23
 12/17 anonim ***** válasza:

Ha egy csaj ronda ott a smink es megvan oldva

Ha egy pasi csak ATLAGOS akkor az szopi mert a legtobb lany a kuldot nezi

2015. márc. 6. 21:25
 13/17 anonim ***** válasza:

Értem amit mondasz,igazat is adok neked.Azonban mivel ezt dobta az élet,nem tudsz vele túl sok mindent kezdeni...

De erre majd később rájössz.Én is sokáig mindent megpróbáltam tenni érte,tök feleslegesen hozzátenném.És nagyon sok időt,pénzt pazaroltam el erre,eredmény nélkül.És ezt teljesen komolyan mondom neked,túl sok időt fecséreltem el vele,amit ha másra használok el,akkor már sokkal előrébb lennék az élet egyéb területein,pl. munka stb...

2015. márc. 6. 21:27
 14/17 A kérdező kommentje:
Csak nem látom be hogy mit érek vele hogy az élet más területein előrébb vagyok, mert enélkül az egész nem ér semmit.
2015. márc. 6. 21:28
 15/17 anonim ***** válasza:

Azt,hogy legalább pénzed lesz,amit el tudsz magadra költeni,illetve a családodnak is tudsz segíteni...

Nem poénból beszélek én itt neked,nekem is pontosan ugyanez volt a problémám,egy az egyben.Akkoriban nekem is ez volt az egyetlen fő célom,aztán rájöttem,hogy nekem az élet nem adja meg ezt,ezért más célt tűztem ki magamnak,amihez nem nagyon kellenek mások,csak jómagam.

És ez a cél a családom,értük teszek meg mindent,hogy nekik jobb legyen.Mivel ők az egyetlen,akik mellettem állnak,bármi is van velem.Ez visz előre egyedül,csak ezért küzdök még...

2015. márc. 6. 21:34
 16/17 anonim ***** válasza:

Ebben igazad van amit kérdezel, viszont nem szabad ezt feladni, és bizony nagyon sok mindenben lehet változtatni!

Nem azt mondom hogy plasztikáztasd át magad mert vannak olyan adottságok amik adva vannak, de ugyanakkor némi odafigyeléssel simán változtathatsz a testalkatodon, és ez is nagyon sokat számít ám!

Ha kövér vagy akkor fogyj le, én nekem ez volt a legnagyobb gondom, sokáig nem ismertem be hogy ez ok lehet arra hogy ne találjak nőt magamnak, de egy idő után amikor már a sokadik lány is ezét utasított vissza, és legalább volt benne annyi hogy egyenesen a szemembe mondta hogy ezzel a külsővel kb eláshatom magam akkor tudatosult bennem igazán hogy tényleg változtatnom kell!

Persze ez nem gyors folyamat és hatalmas akaraterő kell hozzá de sikerülhet. És ugye egy változás pl a fogyás nagyon feldobja az ember önbizalmát, ami pszichésen is jó hatással van az emberre, dicsérik őt, felmegy az önbizalma, mosolygósabb lesz, jobb lesz a kisugárzása, és ezt a lányok piszkosul észreveszik ám.

Sokáig szinte rám sem néztek, vagy ha rám néztek akkor is kiröhögtek. Persze volt pár kivétel akik aranyosnak tartottak, és bírtak engem mint barátot, és ugye velük is sokat beszélgettem és ők is mondták hogy a fogyásom alatt is rengeteget változott a személyiségem is.

De elég egy ruhatár csere, nem kell divatosan öltözködni, csak a szokásos darabokat apránként ahogyan telik rá picit változtatni más irányba. Én nekem nagy ruhatár csere kellett mert elég nagy ruháim voltak és hát muszáj volt cserélnem ezeket, de jobbakat találtam kis méretbe amiket nagyban az életbe nem találtam volna, de jobban is állnak rajtam főleg az ülepénél, és ez is piszkosul sokat számít ám, mert ugye jobb a megjelenésed is.

Én azért másfél év alatt gyökeresen megváltoztam, persze még nem vagyok ezzel kész de már észrevettem hogy a lányok jobban rám néznek, mint eddig.

Másfelől amikor kövér voltam rajtam piszkosul jól állt az öltöny annak ellenére hogy utáltam, és bár akkor én nem vettem észre de sokan mondták nekem hogy a csajok teljesen másképp néznek rám. Volt egy olyan csaj akivel kb csak néztük egymást, leginkább én őt, de egyszer nem beszéltünk, viszont amikor meglátott öltönybe akkor szinte ő odajött hozzám beszélgetni és mondta ahogy milyen jól nézek ki úgy és teljesen más képet ad rólam.

ez is nagyon sokat számít!

Én is ezzel szenvedek sajnos hogy még nem találtam párt magamnak, sajnos más bajom is van ilyen téren, mert szinte nulla tapasztalatom van és ez az ami nehéz még nekem, de nem szabad feladnom mert folyamatosan változok és ezzel csak könnyebbé teszem a dolgom. De sokszor tényleg nem fontos a külső sem.

2015. márc. 6. 22:19
 17/17 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
AZ mindig az egyenen mulik.En egy atlagosan helyes srac vagyok,de 21eves koromig azt hittem hogy csunya.
2015. márc. 6. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!