Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt ez az egész és miért fáj ennyire?
"mondta, hogy nem akar hitegetni, de sajnos egy másik fiú tetszik neki."
A próbálkozás részéről már megtörtént. Megpróbálta, nem ment, nem lehet erőltetni.
Okolni sem lehet érte, korrekt volt, megmondta, mi van.
Kicsit idősebb vagyok már, de a velem egykorú pasik sem értik meg, hogy ez nem így működik, és jön mindig a "csak adj 1 esélyt".
Ha közömbös a másik, nem mozgat meg bennem semmit, pláne, hogy közben másért meg oda vagyok, akkor lehozhatja a csillagokat az adott személy az égről, akkor sem fog érdekelni.
És ezt ha közlöm, sértődés van. Jobb nektek tényleg, ha hülyítenek titeket?
Előző:
Adott egy lány.
Érdekli egy fiú.
De a fiút a lány nem.
Mit csinál a lány? Megpróbál továbblépni, elfelejteni a fiút, és megadja a lehetőséget.
Elmegy randizni.
Nem történik semmi közeledés, de jól érzi magát.
"Másodikra és egyből igent mondott, ott eljutottunk a kézfogásig, de egy idő után mondta, hogy kicsit furcsa ez neki." És itt rájön, hogy mégsem fog ez menni.
Minden adja magát.
4-es voltam.
Ha két randin is együtt voltatok, és jól érezte magát, akkor lehet még esély! Szerintem ne add még fel, bizonyítsd neki, hogy te alkalmasabb lennél, mint a másik srác. Aztán ha még ennek ellenére is elutasítást kapsz, akkor nincs más megoldás, mint inkább hagyni.
Szerintem ne add fel ilyen könnyen!
4-es és 6-os válaszoló:
"Nem történik semmi közeledés, de jól érzi magát. "
Ezt mégis hogy érted? Közeledtem felé, beszéddel is meg fizikailag is. Ha tényleg más tetszik neki miért jött el velem kétszer is, és miért mondta hogy nagyon jól érzi magát velem? Hoppá hirtelen rájövök, hogy más tetszik, akit lehet nem is érdeklek? Ezért érdekes.
Nem hirtelen jöhetett rá, ő nagyon is tudta, csak valszeg a másik srácnak nem kell, gondolta, megpróbálja veled. 1 találkozás kevés volt, 2 kellett, hogy rájöjjön.
Nem biztos, hogy így van, csak ez is egy lehetséges verzió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!