Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt ez az egész és miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt ez az egész és miért fáj ennyire?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy lánnyal, aztán elhívtam randizni, nagyon jól sikerült az első. Másodikra és egyből igent mondott, ott eljutottunk a kézfogásig, de egy idő után mondta, hogy kicsit furcsa ez neki. Talán azért mert még nem volt barátja, hozzáteszem nekem sem volt barátnőm, most próbálkoztam először ilyen komolyan. Bókoltam neki, ő meg mind viszonozta ezeket, láttam, hogy jól érzi magát velem. Majd a harmadik randi előtt mondta, hogy közbejött neki valami. Aztán mikor suliba találkoztunk mondta, hogy nem akar hitegetni, de sajnos egy másik fiú tetszik neki. Esetleg itt olyasvalakiről van szó akivel nem is beszél, úgymond ilyen plátói? Azért gondolom ezt, mert akkor miért jött el velem, miért mondta, hogy tök jól érzi magát, mi volt a kézfogás, ölelés stb. Nagyon fáj ez az egész, hogy itt hiúsult meg a dolog, a cél előtt. Ez mégis mi lehetett akkor? 18/F
2015. márc. 1. 15:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen emberek mint a férfi mind a női részről. Sajna belefutottál most egy ilyenbe, olyan lehet még ,h a srác nem akar tőle majd semmi komolyat és akkor megpróbál visszajönni de én a helyedben elfelejteném. Örülj neki ,hogy még viszonylag időben szólt!
2015. márc. 1. 15:39
 2/12 anonim ***** válasza:
Jártam már én is hasonlóképp... Próbáld elfelejteni, de ne zavard el ha később próbálkozna...
2015. márc. 1. 15:41
 3/12 A kérdező kommentje:
És vajon rá fog jönni, jó lett volna velem megpróbálni? Meg még egy dolog. Mivel mennie kellett órára ez kb. 3 perc volt, csak futtában ment a dolog, és mondta, hogy ezt még megbeszélhetjük. Írjak neki akkor, keressem ezzel kapcsolatban?
2015. márc. 1. 15:50
 4/12 anonim ***** válasza:

"mondta, hogy nem akar hitegetni, de sajnos egy másik fiú tetszik neki."

A próbálkozás részéről már megtörtént. Megpróbálta, nem ment, nem lehet erőltetni.

Okolni sem lehet érte, korrekt volt, megmondta, mi van.

Kicsit idősebb vagyok már, de a velem egykorú pasik sem értik meg, hogy ez nem így működik, és jön mindig a "csak adj 1 esélyt".

Ha közömbös a másik, nem mozgat meg bennem semmit, pláne, hogy közben másért meg oda vagyok, akkor lehozhatja a csillagokat az adott személy az égről, akkor sem fog érdekelni.

És ezt ha közlöm, sértődés van. Jobb nektek tényleg, ha hülyítenek titeket?

2015. márc. 1. 16:02
 5/12 anonim ***** válasza:
Ha elmegyek valakivel randira, nálam azt jelenti h tetszik nekem. Ha azon jól éreztem magam, és van vonzódás is, elmegyek vele ismét. Nyilván itt is azért ment el a csaj a 2. randira mert jó volt az első és minden klappol. Így nem értem az előző hozzászólót.
2015. márc. 1. 16:10
 6/12 anonim ***** válasza:

Előző:

Adott egy lány.

Érdekli egy fiú.

De a fiút a lány nem.

Mit csinál a lány? Megpróbál továbblépni, elfelejteni a fiút, és megadja a lehetőséget.

Elmegy randizni.

Nem történik semmi közeledés, de jól érzi magát.

"Másodikra és egyből igent mondott, ott eljutottunk a kézfogásig, de egy idő után mondta, hogy kicsit furcsa ez neki." És itt rájön, hogy mégsem fog ez menni.

Minden adja magát.

4-es voltam.

2015. márc. 1. 16:18
 7/12 anonim ***** válasza:

Ha két randin is együtt voltatok, és jól érezte magát, akkor lehet még esély! Szerintem ne add még fel, bizonyítsd neki, hogy te alkalmasabb lennél, mint a másik srác. Aztán ha még ennek ellenére is elutasítást kapsz, akkor nincs más megoldás, mint inkább hagyni.

Szerintem ne add fel ilyen könnyen!

2015. márc. 1. 16:20
 8/12 A kérdező kommentje:

4-es és 6-os válaszoló:

"Nem történik semmi közeledés, de jól érzi magát. "

Ezt mégis hogy érted? Közeledtem felé, beszéddel is meg fizikailag is. Ha tényleg más tetszik neki miért jött el velem kétszer is, és miért mondta hogy nagyon jól érzi magát velem? Hoppá hirtelen rájövök, hogy más tetszik, akit lehet nem is érdeklek? Ezért érdekes.

2015. márc. 1. 16:24
 9/12 anonim ***** válasza:

Nem hirtelen jöhetett rá, ő nagyon is tudta, csak valszeg a másik srácnak nem kell, gondolta, megpróbálja veled. 1 találkozás kevés volt, 2 kellett, hogy rájöjjön.

Nem biztos, hogy így van, csak ez is egy lehetséges verzió.

2015. márc. 1. 16:38
 10/12 A kérdező kommentje:
Igen, csak ebben akkor az a legfájóbb, hogy lehet hogy egy olyasvalakit választott, akit ő lehet nem is érdekel.
2015. márc. 1. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!