Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
a "rossz" genetikán azért lehet segiteni...f#s.za stiluss ruhákkal, testedzéssel, és azzal hogy törődsz magaddal... pl frizura
egy nem túl szép ember is lehet vonzó ha ad magára...és nem kell milliomosnak lenni hozzá egyékbént
engem észre se vettek a lányok addig amig nem váltottam frizurát, kezdtem el hordani elegáns ruhát( nem félmilliós zakókra kell gondolni hanem egy 2500ft-os ingre...) elkezdtem edzeni és nem a gép előtt rohadtam és nasiztam... és a lényeg hogy érzik/látszik egy emberen hogy boldog,sikeres,elégedett-e...a sikeres nem is annyira fontos ezek közül csak egy bizonyos rétegnek... tehát rajtad múlik, felesleges azon rágódni hogy milyennek születtél, amióta foglalkozok magammal azóta nekem is volt dolgom pár lánnyal, pedig 167centi vagyok és nem a leghelyesebb, csak rajtad áll
8-as voltam(és nem számit hogy fiú vagy-e vagy lány..rajtad áll)
Mert azzal előrébb vagy, hogy keresed kit hibáztass...
Miért nem nézel előre és teszel valamit magadért? Mert nehéz?
Akkor viszont maradsz ott, ahol most vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!