Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért vesztek fel ilyesmit?
Miért vesztek föl tangát, oké hogy van egy üzenete, de ha már látja valaki a bugyitokat akkor ez az üzenet fölösleges.
Mindemellett szerintem nem olyan jó látvány, nekem sokkal jobban tetszik egy lányon a francia bugyi.
Ha ez nem lenne elég akkor ott van az a tény is hogy nem valami kényelmes dolog, legalább is ezt hallottam.
Miért ne lenne kényelmes viselet?
Nekem semmi gondom vele. És azért veszem fel, mert tetszik meg nem szeretem ha nadrágon keresztül látszik a bugyi csíkja. :)
Szerintem ha nekem tetszik és a barátomnak, akkor nem fog érdekelni, hogy másoknak nem tetszik. Pont nem érdekel a véleményed, ne haragudj :D
Amúgy tényleg nem kényelemes, de elárulom a melltartó sem, és mindenki fel lenne háborodva, ha átlátszana a mellbimbóm, szóval hordom. Sőt, a csinos ruhák többsége nem kényelmes, bezárva érzi magát az ember. Ugyanígy a smink sem a legjobb, alig várja az ember, hogy lemossa. De ha meg ezek nincsenek meg, akkor "miért nem törődik magával?" "elhanyagolja magát, persze, hogy nem kell a fiúknak".
A melltartó akkor nem kényelmes, ha nem jól választod meg a méretet; a pontos méretben pedig gyártónként is lehet eltérés.
A tanga viszont tényleg kényelmetlen, de én nem is hordom, pont leszarom, hogy ki az, akinek pont az tetszene. Így járt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!