Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezeknek a nem dolgóz fiatal lányoknak honnan van ennyi pénzük?
Csak kérdem...mert nagy drága cuccokba járnak, vagy legalábbis sok ruhájuk van, ami nincs ingyen.
De arról meg nem is beszélek, hogy a csaj munkanélküli már egy éve, aztán felhív engem telón, mert úgyis KORLÁTLAN a csomagja...
Pedig mondtam neki, hogy skype is jó lesz, de hát ő nem tudja hogyan kell IPHONE(!)-ra telepíteni.
Rakd össze: munkanélküli + korlátlan csomag + iphone5
És ez nem egyedi eset, mert napközben is meg éjszakában is nagyon sok ilyen lányt lehet látni, hogy kapanyél lóg ki a szájából, ugy értem, hogy nagyon prosztó stilusuk van, de pénz az mégis van valahogy...pedig elég valószinü, hogy szüleik valami lepukkant panel lakásban élnek 60-as éveki butorzattal meg ilyesmikkel, mint ahogy az pl egyik valóvilágos szereplőnek a kis magán interjújában is meg lett mutatva a tévében.
Miért turkálsz más pénztárcájában? És rálátásra megállapítod, hogy valakinek a szülei hol és hogyan élnek?
Nőj fel és ne irigykedj azért, mert nekik látszólag könnyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!