Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért utálják a lányok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért utálják a lányok, ha egy srác szeretne tőle olyat ami inkább hogy is mondjam, anyáskodásra vall?

Figyelt kérdés

-Összebújás, simogatás

-babusgatás, stb

Ilyenek :)

2015. márc. 5. 19:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ugyan már. Ha valaki nem akar veled összebújni az valószínűleg azért van mert nem igazán szeret és fárasztod ezekkel, de nyilván nem ezt fogja mondani hanem leráz valami ilyen szöveggel hogy legyél már férfiasabb. Ritkább eset hogy szimplán nem bújós típus az illető.

De általában aki szereti a másikat az szerintem szívesen csinál vele ilyesmiket is mint amiket írtál, nem csak dugnak azt' kész.

2015. márc. 5. 19:26
 12/16 A kérdező kommentje:

Nem ilyen jellegűre gondoltam, hogy megpaskolod a fejéj, jaj de ügyes volt.

Hanem a törődésre, szeretetre, simogatásra, összebújásra, ápolásra ha beteg, egymás iránti kedveskedésre, ilyenekre.

2015. márc. 5. 19:27
 13/16 A kérdező kommentje:
Nekem ez jelentené a kapcsolatot amiben szeretnék élni, egy nővel/lánnyal.
2015. márc. 5. 19:28
 14/16 Ígyúgyamúgy válasza:
Nekem igenis bejön ez az anyáskodás nem tudom mások mit nem bírnak benne!
2015. márc. 5. 20:12
 15/16 anonim ***** válasza:

amit a 12es válaszodban írtál, az viszont nem anyáskodás, az szimpla törődés. ezt meg jól írták, csak akkor nem kapod meg, ha a másik nem szeret, nem így érez, és egyáltalán nem érdekled. ha szerelmes a lány, ezt nem is kell kérni általában. persze, kivétel, ha nem ilyen típus, de azért ez tényleg elég ritka.

és nem, ez nem egyenlő az anyáskodással.

2015. márc. 5. 20:34
 16/16 A kérdező kommentje:
akkor nem vagyok szerethető.
2015. márc. 5. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!