Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utálják a lányok, ha egy srác szeretne tőle olyat ami inkább hogy is mondjam, anyáskodásra vall?
-Összebújás, simogatás
-babusgatás, stb
Ilyenek :)
# 3
én ilyen fiú vagyok.
Mert nem az anyja akarok lenni, hanem a társa, egyenlő felek.
Amúgy ha nincs családja, nem volt megfelelő anyafigura előtte, az igenis lehet egy "ödipusz" komplexus kiindulópontja.
Igen, lehet.
CSak nem értem miért baj ha egy férfi törődésre is vágyik nem csak megdugja néha a nőt.
Minden nő nemű személy 98%-a kb.
Egyszerűen nem tartjátok férfinak ha meg meri mutatni az érzéseit, és néha vágyik arra, hogy igenis össze bújjon a szerelmével egy kellemes délután.
5ös vagyok:
Nem baj az, ha vágyik törődésre. De ha speciel pont anyákodást vár el tőlem, akkor az már igenis baj. Felnőtt ember lévén tudjon magáról gondoskodni, nyilván a kedvesség, törődés, odaadás, ami egy egészséges szinten van, az alap dolog, de azért ha bent volt 8 órát a munkahelyén vagy elmosogatott maga után, ne várja, hogy megpaskoljam a fejét egy "ügyes vagy kisfiam" megszólalással...
Anyáskodás és törődés között van különbség. Törődni természetesen törődöm a párommal, de anyáskodni majd a gyerekeim felett fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!