Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik! Ha szerelmesek vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Ha szerelmesek vagytok egy lányba, attól még meg tudtok kívánni egy másik csajt? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés
Szóval szerelmesek vagytok egy lányba, de valamiért nem elérhető ez a lány (pl neki nem kelletek, vagy túl messze van stb) és találkoztok egy másik lánnyal aki tetszik nektek. Szívesen vagytok vele és be tudtok rá indulni? Le is feküdnétek vele?

2015. márc. 5. 18:56
 1/10 anonim ***** válasza:
Alap.
2015. márc. 5. 18:57
 2/10 anonim ***** válasza:

az a baj hogy nem is csak egyet :D

igaz nem voltam még szerelmes,de csak tartás kérdése,hogy megteszed e vagy nem.ÉS ez számít,a tartás.

3/10 anonim ***** válasza:
Persze, hogy.
 4/10 anonim ***** válasza:
51%
én még pasikat is
2015. márc. 5. 18:58
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

persze megtudok de nem akarok és vissza tudom magamat fogni (többiek nevében nem tudok nyilatkozni)

de ha szeretek valakit és ő is engem még ha messze is lakik akkor sem fekszek össze mással de még kevesebb se

17/F

2015. márc. 5. 18:58
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Olyan gyerekes nekem ez a megfogalmazás.. A kérdésedből kiindulva lehetsz úgy 16 éves.

A válasz: ha akar foglalkozik más csajjal legyen bármilyen körülmény, ha nem akar akkor nem.

De ha valaki tényleg szerelmes akkor nem fekszik le mással és nem is csalja meg. Olyan érzésem van a kérdező féltékenykedik valakire...

25L

2015. márc. 5. 19:01
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem megcsalásról van szó! Nem azt írtam hogy kapcsolatban van a szerelmével. Hanem hogy szeret valakit a srác de nem lehet (tök mindegy miért) a lánnyal. És ebben az esetben tud-e mással lenni. Arra lennék kíváncsi hogy a pasiknál a szerelem az lehet-e akadály ha szexről és randizásról van szó egy másik lánnyal.
2015. márc. 5. 19:05
 8/10 anonim ***** válasza:
Lehet
2015. márc. 5. 19:08
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem még a legtöbb lánynál sem akadály.
2015. márc. 5. 19:26
 10/10 anonim ***** válasza:
hát nincsenek és nem is voltak együtt, akkor simán mehet a bugee
2015. márc. 6. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!