Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kaptatok Valentinnapra?
Figyelt kérdés
Nem csak kézzelfogható ajándékokra vagyok kíváncsi :)2010. febr. 14. 14:48
31/42 anonim válasza:
Akkor viszont ez a legfurább egybeesés, amivel találkoztam. :D
32/42 anonim válasza:
19:32,22:28 es vagyok
miéért?:D
34/42 anonim válasza:
Nem olvastam végig az összes kommentet, mer nincs időm most, szal bocsi ha valaki már kérdezte... Észrevettétek, hogy idén nem is volt az üzletekben semmi valentinnapozás??? mért??
Na mindegy ebből kifolyólag mi csak elmentünk egy étterembe vacsorázni:)
35/42 Beviz Elek válasza:
Én pont Valentinnapon jöttem össze a barátnőmmel :)
37/42 anonim válasza:
Én egy rózsacsokrot, meg Raffaellot :)
Én pedig sütöttem neki tortát, meg kapott egy aranyos plüsst :)
38/42 A kérdező kommentje:
Én azért elég sok ilyen dolgot láttam a boltokban :)
De épp azért írtam hogy nem csak kézzel fogható, vett ajándékokra gondolok hanem pl. vkinek verset írtak stb...
2010. febr. 16. 15:36
39/42 anonim válasza:
Mi elmentünk a velencei karneválra hétvégére, tegnap meg mire hazaértem munkából főzőtt nekem egy isteni vacsorát, meg kaptam tőle rózsát:)))
40/42 anonim válasza:
én egy gyönyörű rózsát kaptam tőle :) meg egész nap együtt voltunk <3
ő pedig engem kapott egy szexi, új fehérneműben (meg is volt a hatása :D) meg egy milka csoki bonbont :)
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!