Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Írjak neki? valami jó tanács?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írjak neki? valami jó tanács?

Figyelt kérdés

Szeretek egy lányt de ő vilagosan a tudtomra adta hogy nincs nála esélyem és hagyjam békén. Nem olyan vagyok mint ő gondolja de ez most lényegtelen. Kérdés az lenne írjak-e neki nőnapra ? Szülinapján is írtam neki. Szeretném hogy tudja gondolok rá. Jó lenne ha érezné hogy fontos nekem. Szerintetek írjak? Arra is gondoltam hogy úgy gondolja ha télleg annyira szeretem mint mondtam akkor miért csak egy üzenetet írok?

Jöhetne pár tanács. Köszönöm!

2015. márc. 4. 21:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Hagyd, csak lejáratod magad.
2015. márc. 4. 21:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha megmondta h nincs esélyed, minek hajtasz még?
2015. márc. 4. 21:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Szülinapjára mit válaszolt?
2015. márc. 4. 21:26
 4/5 A kérdező kommentje:

Lejáratás megvolt már szerintem. Azért mert nagyon szeretem. Valakit ennyire szeretek bármit megteszek érte. Mindig abban reménykedek hogy kapok tőle egy esélyt de azért tenni is kell. Nagyon fontos nekem és ha ez az ára hogy végül együtt boldogok legyünk akkor megteszem. Nem szoktam semmit könnyen feladni.

Annyit írtam neki nagyon boldog születésnapot és ő válaszolta rá hogy köszönöm szépen...

2015. márc. 5. 18:07
 5/5 anonim ***** válasza:

#3-as vagyok

Ha akkor nem küldött el,akkor szerintem most is megér egy próbát.Írj rá,lehet hogy csak kellette magát,azért mondta korábban,hogy nincs esélyed..De ha nem,legalább tisztán látsz majd

2015. márc. 5. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!