Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan leszbi/biszex nő akinek régebb óta van kapcsolata nővel?
Ha igen, írnátok vagy írhatok én? Lenne néhány kérdésem.
Van-e női-férfi szerep? Hogyan dől ez el? Nálatok ez hogyan alakult?
Azt hiszem biszex vagyok és "férfi szerepben" szeretnék lenni, nagyon. Tetszik egy lány és egyszerűen csak jót akarok neki, hogy boldog legyen, hogy mosolyogjon és megvédeném minden rossztól. Tudom hogy fura de mégis hogyan alakul ez így? L
hát, én majdnem más fél éve együtt vagyok a barátnőmmel, nem tudom, hogy ez mennyire régi, de mesélek egy kicsit.
Elsősorban *én véleményem* ha 2 lány van egy kapcsolatban miért kell kimondani, hogy női férfi szerep. Csak női női szerep lehet, ha jobban belegondolsz, inkább csak domináns és kevésbé domináns félre lehet beosztani *vagy uke-seme, valakinek ez érthetőbb*.
Mivel te akkor a dominánsabb szerepben szeretnél lenni, akkor miért ne, nagyon sokan szeretik, szóval megoldhatod, hogy védd, kezdeményezz, te fizesd a vacsit, vagy hogy te legyél felül. Mondjuk ezek a kapcsolatokban (a fiú lány kapcsolatban sem) nem szoktak ennyire elhatárolva lenni egymástól, szóval közös kompromisszumok alapján úgy is eldől, ha szeretitek egymást és elég rugalmasok vagytok akkor előbb utóbb így is úgy is kialakul.
Rólad a véleményem pedig az, hogy nagyon aranyos, hogy ilyeneket szeretnél a kiválasztott lánynak, kicsit tipikus (nem rosszból) hősszerelmes fiatal, leszbikus lányocska lehetsz. Régebben én is hasonlóan gondolkoztam és sokan mások is, de remélem belőled nem vesz ki ez a szellemiség, ha ne adj isten sok csalódás érne.
Nyugodtan lehetsz fiúsabb, nagyon gyakori a lipstick x butch felosztás, oké valaki nem csak ezt szereti, lányos lány létemre még anno fiúsabb és lányosabb lánnyal is el tudtam volna képzelni egy kapcsolatot (jelenleg egy gyönyörű szép, csodálatos inkább lányos lánnyal élek boldogan, de ha választani kéne ő a fiúsabb külsőre, pl sose venne fel szoknyát, magassarkút, picit ilyen lazább stílusú, nem anyuci kedvence. Viszont mivel én sokkal magasabb vagyok mint ő, ezért ugye én szoktam átkarolni, táncolásnál enyém a férfi szerep, de ez is csak ahogy jön alapon működik)
Remélem megtalálod életed szerelmét és sok sikert ahhoz a csajhoz, nagyon szurkolok:) remélem nem írtam nagyon összevisszaságot, és talán még segíthettem a véleményemmel is:)
L/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!