Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanár-Diák viszony?

Figyelt kérdés

1 hete tovább ott maradtam az iskolában, mert segítettem a tanáromnak (nőnek) és valahogy olyan viszonyba kerültünk a raktárban, hogy lefeküdtünk 15/f vagyok...

és nem tudom, hogy mit csináljak?

Volt már ilyen valakivel?

Beteg vagyok, és majd holnap megyek suliba, nem tudom, hogy hogy köszönjek neki?

2015. márc. 4. 15:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az a nő sem normális..Én egy diákommal sem feküdnék le soha, sőt nem is nézek úgy rájuk, eszembe sem jut a nemük..ez nagyon gáz..főleg a nő részéről. Tök mindegy hány éves vagy, te még kiskorú vagy, élje ki máshol az ilyen dolgait..Remélem kiderül, az ilyen ne menjen tanárnak..Idióta..Áh..Remélem ez nem igaz, mert most NAGYON kiakadtam!!! Egy 32 éves tanárnő..:( Mondjuk Neked is lehetett volna azért több eszed..
2015. márc. 4. 18:21
 12/12 anonim ***** válasza:
diiiiiik :D
2015. júl. 30. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!