Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hogy viselnétek ha a barátotok, a suli miatt egy idegileg labilis, stresszes, lelki roncsá válna?

Suli miatt?! Ugyan má'!
Sz*pd le ahányszor csak idegeskedik és megoldódik a probléma.;)
17/L

Előttem szólók: ez egyéntől függ, hogy kinek mennyire fontos. Meg az sem mindegy, hogy milyen suli miatt. Teszem azt egy egyetem indokoltan stresszes, míg a gimnázium kevésbé, de az is tud az lenni, ha egy keményebb gimiről van szó, főleg ha magasak az elvárások és nehéz őket teljesíteni. Simán lehet emiatt is szorongani. De nyugi. Aki szorong, vagy ilyesmivel baja van, ütemezze be az idejét, stb. hozza ki a legtöbbet magából és ne idegeskedjen azon többet: megtett mindent, amit tudott.
Én részemről liberálisnak és elfogadónak vallom magam, valószínűleg teletömném közhelyes tanácsokkal a fejét, és pluszba még az agyára mennék. xD

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!