Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes srácok! Ti hogy viselnétek az alábbi helyzetet?
Figyelt kérdés
Szerelmesek vagytok egy lányba, de ez nem kölcsönös. Ettől függetlenül jó kapcsolatban vagytok. Melyik lenne rosszabb: ha nem találkoznátok, vagy ha gyakran együtt lógtok, de csak mint barátok? Előre is köszi a válaszokat!
18/L
2014. dec. 15. 16:32
1/4 anonim válasza:
Rosszabb, ha barátok vagyunk, és nem lehet több. Tapasztaltam.
2/4 anonim válasza:
Ha nem viszonozza, akkor a saját magam érdekében inkább kerülöm. Ha "barátok" maradunk, akkor csak a szenvedésemet hosszabbítom meg.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Sajnos ilyen helyzetben vagyok, és már fel is ajánlottam a srácnak, hogy hanyagoljuk egymást, de ő tiltakozott. Én viszont azon gondolkodom egy ideje, hogy ki kellene lépnem az életéből. Egyelőre problémás lenne, mert egy iskolába járunk és egy baráti körbe, de pár hónap, és én elvégzem a sulit, és akkor már egyszerűbb lesz. Köszi még egyszer a válaszokat.
2014. dec. 15. 17:23
4/4 anonim válasza:
Sajnos a szerelem megbolondít. Úgy van vele biztos a srác, hogy addig is a közeledben van és nem gondol arra, hogy ezzel sérül.
2-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!