Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért szeretitek ennyire a magyar rappet?!
Azt vettem észre általában a páwák nagy része RTM -et vagy Garage -t hallgat, ezt meg még ti lányok is szeretitek (persze hogy nem mindenki, de Én 70% ra saccolom hogy a lányok ezen része oda van a magyar rapért, Pedig szerintem amit az ilyen RTM gyárt az nagyon gyenge zene..)
Mondjátok, élnek még ezen a földön rocker / punk csajok??
magyarországon nincs rap, csak hip-hop nagy tévedésbe vagy.
ja és én rocker lány vagyok kikérem magamnak, és elég sok hasonló zenei izlésű lányt ismerek mint én, nőies vonásokkal.
A Garage egy rap banda? Basszus nagyon le vagyok maradva.
Amúgy szerintem azért szeretik mert a magyar rap szövegét értik.
18/F
az RTM meg a Garage a lehető legmesszebb áll a rapp-től :D Sőt a zenétől is. Sajnos én is azt látom hogy sokan hallgatják de hogy miért.... igénytelen, nincs mondanivalója és tehetségtelenek készítik.
A magyar rapp anonim mc-nél kezdődik
Jó, ez igaz... Hip-hop van mainstream be...
De attól tartok, az Én generációm már nem ez a rockeres (16 vagyok)
Ezt sajnos nagyon adom :/
És én meg hallgassam fülessel a "zajomat".
Hát igen, csak értitek, most milyen szöveg az hogy: retetete - ratatata, dobom a fakkot madafaka.
Ebben mi a mondani való? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!