Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen az alakom? (kép) 20/L
Őszinte véleményeket szeretnék, nektek tetszik-e, és mennyire áll távol az ideális alakotoktól :) Valamint szerintetek mit kellene változtatnom rajta?
Nem párkeresés céljából írtam ki a kérdést :)
1. [link]
2. [link]
3. [link]
Szerintem ez tökéletes. Nem ismered a gyik-es srácokat, csak kritizálni akarnak. Megnézném, hogy mennyire tökéletesek azok, akik azt mondták, hogy még edzened kéne. Nyilván az izom sosem árt, és mivel vékonyka vagy biztos, hogy jól mutatna rajtad, de ne legyen önbizalomhiányod amiatt, mert páran azt mondták, hogy a tested így még nem jó.
Mondjuk szerintem csak a tartásodon változtass vagy menj el egy dokihoz a gerinceddel.
Megnéztem a képeket, az első kérdés, ami felvetődött bennem: ilyen alakkal miért van szükséged egy rakás elismerésre? Kimeríted a tökéletes test definícióját.
Aztán elolvastam a kommenteket...nem tudtam eldönteni, hogy mi lehet az oka annak, hogy ilyen testre ilyen hozzászólások érkeznek..hogy edzened kell még, mozognod, löttyedt vagy...arra jutottam, hogy tömény irigységből merő rosszindulat, ami a válaszokban van, vagy pedig én vagyok nem normális...KÖNYÖRGÖM, az a fenék rendkívüli, nekem szívügyem a fenékre való edzés, én is feszesítem, kerekítem, épp ezért mindig összehasonlítom másokéval, a strandon, nyáron mindig figyelem a lányok fenekét, és szinte soha nem láttam még ehhez fogható feneket, komolyan, le a kalappal! Még a bikinis versenyeken fellépő lányoknak sincs ilyen. Hogy a lópikulába írhattak ide emberek ilyen hozzászólásokat? XD
Én nő vagyok, én is edzem, de komolyan, pofám leszakad hogy milyen feneked és alakod van! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!