Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen az alakom? (kép) 20/L
Őszinte véleményeket szeretnék, nektek tetszik-e, és mennyire áll távol az ideális alakotoktól :) Valamint szerintetek mit kellene változtatnom rajta?
Nem párkeresés céljából írtam ki a kérdést :)
1. [link]
2. [link]
3. [link]
Hétköznapi :)
Nincs veled baj.
Ha nagyon bele akarok kötni akkor max a combodon kellene dolgozni.
Köszönöm a válaszokat, jöhetnek még! :)
Utolsó, küldj nyugodtan, én is szívesen véleményezek másokat.
Szia!
Szerintem tök jó az alakod, csak ne hagyd abba a mozgást, bármi is az. A fenekeden a guggolás és a bicajozás segít valaemnnyire. Nekem is ilyen az alakom, csak én a lábammal nem vagyok megelégedve, túl fiús, izmos. Nem is teszem ide fel kérdésként h véleményezzék, félek a negatív kritikáktól.
17/L
37"
nem ismered az itteni közösséget! akinek önértékelési problémái vannak, itt örömmel olvashatja az alakját, egyes testrészeit -teljesen érthetően - egekig dicsőítő hsz eket :-)
Hát, kaptam bőven negatív kritikákat, tanácsokat is, szóval ha szerintem az ember az elején leszögezi, hogy nem akar itt senkitől semmit, akkor talán jobb lehet az őszintevélemény-kamuegekigmagasztalás aránya :D
Bár igen, ez itt a gyik, az ilyesmi kérdéseknél jobb, ha megfelezi az ember a pozitív visszejelzések számát.
Azon is nagyon sok múlik, hogyan teszed fel a kérdésed. Ha rögtön leírod, hogy utálod az alakod, kövérnek hiszed magad, nem is volt soha emiatt pasid, akkor jóhogy mindenki vigasztalni próbál, és nem kapsz annyira igazi véleményeket.
37es, szerintem egyébként írj ki nyugodtan ilyen kérdést :) A lányokat tényleg nem szokták durván leszólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!