Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék bebizonyosodni arról, hogy a nőknek van szíve, segitetek nekem ebben?
Én meg arról szeretnék megbizonyosodni, hogy a férfiaknak van. Valamiért olyan könnyedén lefekszetek mással, miközben elvileg nekünk ígértek sírig tartó hűséget...
Kérdező, emberekről van szó, nem férfiakról és nőkről. Vannak, akik szemét módon átgázolnak mindenkin, hogy érvényt szerezzenek az akaratuknak és az éppen aktuális vágyaiknak, és vannak olyanok, akik nem így tesznek, hanem már csak puszta tiszteletből is inkább gyengédebben közelítenek meg egy problémát. Ez nem attól függ, hogy nőnek vagy férfinak születtél, ez attól függ, milyen ember vagy.
ma 22:56
Sokáig azt hittem én is. Aztán valakinek mégis sikerült.
Van ez így.
14. voltam.
22: én sem vagyok szívtelen nőszemély. látod, ha te már tudod magadról, hogy nem gonosz pasi vagy, akkor bizonyítottad, hogy a pasik sem egyformák, ebből kiindulva mondhatod, hogy a nők sem azok- nem mindegyik kőszívű érzéketlen hárpia.
21es vagyok.
Hogy tudnám én ezt bebizonyítani ?
Nekem nagy szívem van csak ...
Kedves kérdező, biztosíthatlak róla, hogy van szívük, én már rengeteg női szívet hallgattam, többet fogtam a kezemben és párat fel is szeleteltem. Szóval van nekik.
Lelkük viszont általában valóban nincs, pontosabban olyan primitív, hogy azt nehéz léleknek nevezni, az önimádaton kívül nem nagyon találsz érzelmet a női lelkekben. Ez alól csak néhány nagyon ritka példány képez kivételt.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!