Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőknek nem megy agyára a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek nem megy agyára a magassarkú kopogása? "Megtiltható" egy nőnek, hogy ne hordjon magassarkút?

Figyelt kérdés
Nekem már nagyon elegem van belőle.
2015. febr. 26. 13:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
78%
Én szeretem a hangját :D Bár személy szerint csak akkor hordok magassarkút, ha muszáj, de a hangját szeretem. Megtiltani nyilván nem lehet...
2015. febr. 26. 13:03
 2/13 anonim ***** válasza:
57%
Keress olyat, aki nem hord, de megtiltani úgysem tudod. :D
2015. febr. 26. 13:06
 3/13 anonim ***** válasza:
83%
egy nőnek a magassarkú megtiltása olyan mint ha neked a faszverést tiltják meg
2015. febr. 26. 13:07
 4/13 Las Vegas ***** válasza:
81%
Viktor királyunk napi rendjén van..kopogás adó!
2015. febr. 26. 13:07
 5/13 A kérdező kommentje:
Ennyire jó lenne a nőknek abban járkálni?
2015. febr. 26. 13:08
 6/13 anonim ***** válasza:
73%

Elég idegbeteg típus lehetsz, ha ez idegesít! :D

Nem, ezt nem lehet megtiltani. Vagyis nekem nem lehetne, nem szeretem, ha korlátoznak.

2015. febr. 26. 13:09
 7/13 anonim ***** válasza:
Én pl. egyáltalán nem szeretek, csak ha nagyon muszáj, de szerintem van még pár ilyen nő.
2015. febr. 26. 13:09
 8/13 A kérdező kommentje:
Nem vagyok idegbeteg típus, csak az irodaházban is fel le járkálnak a nők non-stop és csak a kopogást hallani. Baromi nehéz így gondolkozni.
2015. febr. 26. 13:10
 9/13 anonim ***** válasza:

Én nem nagyon hordok magassarkút csak ha ünnepség van vagy ilyesmi és csininek kell lenni :)

A magassarkúban jàrkálást tanulni kell .. A magassarkúban futás pedig már kész művészet :D

2015. febr. 26. 13:23
 10/13 anonim ***** válasza:
Aki azt hordja állandóan az hozzászokik és már észre se veszi hogy kopog. Munkatárnak nem tudod „megtiltani” ahogy ő se jön oda hozzád hogy figyi mostantól ne járkálj sima ingbe, kockásat vegyél fel (pedig te utálod és nincs is kockás inged).
2015. febr. 26. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!