Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek magassarkú fétise van? Minden nő hihetetlenül élvezi, ha egy szép magassarkút lát, vagy felvehet.
Figyelt kérdés
A férfiaknál az ilyet magassarkú fétisnek hívják, és perverz dolognak számít.2011. jún. 5. 12:52
1/21 anonim válasza:
A férfiaknak mobiltelefon fétisük van? Vagy talán "nagy tv fétis?". Ugyanis a legtöbben hihetetlenül élvezik ha ezeket a kütyüket nézegethetik, fogdoshatják.
22F
2/21 anonim válasza:
Tudod mit jelent a fétis? Mert szerintem nem.
3/21 anonim válasza:
Nem minden nő szereti a magassarkút! Én utálom, mert mindig fáj benne a lábam.
4/21 anonim válasza:
Igen. Na és? A pasik egy része meg azt élvezi hihetetlenül, ha a golyóit kavargatja. :D
5/21 anonim válasza:
Én nem szeretem a magassarku cipöket,szoval nem minden nő élvezi.
6/21 A kérdező kommentje:
A nők is szeretik a mobiltelefonokat, nagy TVket. Sportkocsikat is. Mégse mondjuk rá, h fétis. Csak azért mert olyan dolgot szeretnek nézegetni amik férfiaknak készültek.
2011. jún. 5. 12:58
7/21 anonim válasza:
Az autó férfiaknak készült???? Felejtsük már ezt el..
8/21 anonim válasza:
nekem pl magassarkú fétisem van, elég szép gyűjteménnyel rendelkezem. ez van, ez a hobbim. a párom meg szerelmes a telefonjába. neki az a hobbija.
21/L
9/21 A kérdező kommentje:
ja persze aki kivétel az ne vegye megára!
2011. jún. 5. 12:59
10/21 anonim válasza:
Szerintem sem tudod, mit jelent, hgy fétis :D
A TV, telefon, kocsi meg nem férfiaknak készül :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!