Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek magassarkú fétise van? Minden nő hihetetlenül élvezi, ha egy szép magassarkút lát, vagy felvehet.
És az mi a lóf@szért zavar, ha egy nő szereti a magassarkúkat? Mindenkinek van valami kedvenc tárgya, amit szeret. Nekik ez. Mellesleg , lehet,hogy hülyén fog hangzani de te ezt úgy sem fogod megérteni. Miért neked nincsen valami mániád? Ha nincs, akkor meg?Mit zavar az, valakinek meg van? Én nem járok magassarkúban , csak akkor ha kell(pl ünnepség) de még is szépnek tartom őket. Csak nehéz benne járni.
Csinos darabok, persze nem a 14 centisek...
Ja és mellesleg, nyugi én nem izgulok fel attól, hogy ha egy pasit látok sportkocsival. Csak a kocsit nézem meg, mert néha néha látok szép darabokat. A tulajdonosát soha nem nézem meg.;) Erről ennyit és az általánosításról.
én írtzam, hogy cipőmániás vagyok. nem sikongatok, nincs orgazmusom tőle és elájulni sem szoktam. szeretem a szép cipőket. más szenvedélyesen bélyeget gyűjt, horgászik, főz, telefonokat vesz, kertészkedik,görkorizik, én szenvedélyesen szeretem és gyűtöm a cipőket.
most ezzel mi a gond? arra akarsz kilyukadni, hogy miként tudunk élvezni egy ilyen számodra sekélyes dologot? hát én speciel elvagyok a régi telefonokkal, a bélyegek nem érdekelnek, nem fogok ki halakat, stb...
"A fetisizmus fogalmát Alfred Binet nevéhez köthetjük, aki 1887-ben mutatta meg a világnak, hogy élettelen tárgyakat is lehet szexuális vonzerővel felruházni."
Ez a fétis. Ha valaki szereti viselni a cipőt, és szereti a cipőket, abban semmi szexuális dolog nincs, tehát NEM FÉTIS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!