Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek után megéri folytatni vele?
17 éves vagyok. Van egy srác aki az osztálytársam, mindig jóba voltunk de pár hónapja közel kerültünk egymáshoz, jelenleg ott tartunk hogy elvileg együtt vagyunk, gyakorlatilag meg nem :D Nem járkálunk kézenfogva, "nyilvánosság" előtt nem is érünk egymáshoz, de kettesben meg elég "közeli" a viszonyunk...
Viszont megtudtam róla olyan dolgokat, amik rosszul estek, elvették a kedvem, stb. Nem egy képet láttam, amin olyan lányokkal smárol (sulistársak, van amelyik osztálytárs) akiket a hátuk mögött (vagy akár nyilvánosan a szemükbe) úgy szid, mint a rossz pénzt....és ezek a képek nem régiek, kb. ősziek.
Amúgy is egy skalpvadász a srác, de ezek a fotók elég rosszul érintettek, nem tudom, hogy ezután mennyire bízhatok még meg benne...
Ti mit gondoltok?
hat szerintem vagy titkolni szeretne a kapcsolatotokat
vagy felenk
vagy aztvarja hogy tefogd meg az o kezet stb
Az hogy osszel mitortent mar nemfontos , akkor emg nemvoltatok 'egyutt'
a te dontesed folytatod e vele vagy sem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!