Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek után megéri folytatni vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek után megéri folytatni vele?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok. Van egy srác aki az osztálytársam, mindig jóba voltunk de pár hónapja közel kerültünk egymáshoz, jelenleg ott tartunk hogy elvileg együtt vagyunk, gyakorlatilag meg nem :D Nem járkálunk kézenfogva, "nyilvánosság" előtt nem is érünk egymáshoz, de kettesben meg elég "közeli" a viszonyunk...

Viszont megtudtam róla olyan dolgokat, amik rosszul estek, elvették a kedvem, stb. Nem egy képet láttam, amin olyan lányokkal smárol (sulistársak, van amelyik osztálytárs) akiket a hátuk mögött (vagy akár nyilvánosan a szemükbe) úgy szid, mint a rossz pénzt....és ezek a képek nem régiek, kb. ősziek.

Amúgy is egy skalpvadász a srác, de ezek a fotók elég rosszul érintettek, nem tudom, hogy ezután mennyire bízhatok még meg benne...

Ti mit gondoltok?

2015. márc. 2. 12:13
 1/4 VaLaKiki9999 ***** válasza:
már bocsi de szerintem nincs értelme folytatni
2015. márc. 2. 12:18
 2/4 anonim válasza:

hat szerintem vagy titkolni szeretne a kapcsolatotokat

vagy felenk

vagy aztvarja hogy tefogd meg az o kezet stb

Az hogy osszel mitortent mar nemfontos , akkor emg nemvoltatok 'egyutt'

a te dontesed folytatod e vele vagy sem:)

2015. márc. 2. 12:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez nem szerelem. Ez egy komolytalan kisfiú aki még egy jó darabig abban leli majd örömét, hogy lányokkal smárol/fekszik le bulikban és nem úgy tűnik, hogy érdekelné a véleményed. Nagyon sok fájdalomtól kímélheted meg magad ha elfelejted és keresel valaki olyat aki tényleg szeret és CSAK TE kellessz neki.
2015. márc. 2. 13:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem hinném. Mi van, ha rólad is ilyeneket mond? Ne haragudj, de ha nem lesz hamar vége, nagyon fog neked fájni.
2015. márc. 2. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!