Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meg szeretnék halni, akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg szeretnék halni, akkor talán boldog lehetek?

Figyelt kérdés

Vagy akkor már semmit sem érzek ?

Nem tudom mi legyen, nehéz az életem.

Nem szeret akit én szeretek, nincs munkám se családom. Se barátaim.

Nem szeretek élni, van ebből kiút ?

2015. márc. 2. 00:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
velem is ez a helyzet..pont ugyan ez.
2015. márc. 2. 01:08
 12/19 anonim ***** válasza:
csak ti segithettek önmagatokon hogy jobb életetek legyen. mi nincs hogy segitsünk. pár üres szó nem fog csodákat művelni...nektek kell elindulni az úton.
2015. márc. 2. 01:28
 13/19 anonim ***** válasza:

Eddig 23 es 22 eves voltal.

Te fiatalodsz?

Tiszta Benjamin Button 2.

2015. márc. 2. 01:32
 14/19 anonim ***** válasza:

A halálra sok okod lehet de az élthez elég 1is.tudom közhely...

A másik elvileg az öngyilkosok az utolsó pillanatban mindig megbánják a tettüket.20éves vagy hidd el lesz ez még így se...na és?!keres valamit amiben örömöd leled..nincsenek barátaid?neten pik pak találsz.jár fel ide tegyél vagy keres hülye kérdéseket :-) engem azok mindig feldobnak. :-)önzőséget nem ajánlom..meló miatt ne izgulj előbb utóbb össze fog jönni valami.keresd fel a munkaügyi központt és menj el kozfoglalkoztatottnak.kb nettó 60k kapsz...a semminél jobb..és nem kell megszakadni sem a munkában.20évesen a lehetőségeket keresd és ne a kifogásokat!

2015. márc. 2. 01:33
 15/19 anonim ***** válasza:
Fene tudja tudósok kísérleteztek oxigén elvonással és azt élték át a kísérleti alanyok mint a halálközeli élmény emberek beszámolója alapján. Lehet, hogy csak addig fogod magad jól érezni ameddig be nem áll az agyhalálod. Amúgy rossz kategória! és szerezz munkát!
2015. márc. 2. 02:24
 16/19 anonim ***** válasza:
Ez az, írd le, hogy lány vagy, akkor legalább a vesztes szűz fiúk kedvesebbek lesznek.
2015. márc. 2. 02:29
 17/19 anonim ***** válasza:

Az élet szép! :) Van, kitartás!

Fiatal vagy még ahhoz, hogy ennyire neki keseredj az egésznek!

2015. márc. 2. 03:24
 18/19 anonim ***** válasza:
Biztos hogy nem leszel boldog!!!
2015. márc. 2. 07:34
 19/19 anonim ***** válasza:
Mièrt nem szeretsz èlni? Boldog akkor leszel ha legyőzöd az akadályokat az èletedben. Kisseb nagyobb sikereket èrsz el. Tűzz ki cèlokat ès valósìtsd meg. Szerintem ez az állapot a legjobb az èlethez mert bármit csinálhatsz nincs veszteni valód.
2015. márc. 2. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!