Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit reagáltok arra, ha egy fiú lehord titeket a sárgaföldig?
Van egy fiú, aki bejön, de a minap eléggé megbántottam, konkrétan közöltem vele h nem akarok tőle semmit (ami nem így van, del a valós okot nem akartam elmondani), tehát nyíltan elmondtam h kész, ennyi. És ekkor kiakadt, olyan jelzőkkel látott el meg olyan dolgokat mondott ram, hogy nem igaz. Most gondolkodtam azon, hogy megpróbálom neki elmagyarázni, hogy pontosan mi van és rajzolok neki valamit kiengesztelésül, bizonyítva h én tényleg kedvelem őt. De mindig ha arra gondolok, hogy hogy beszept velem és milyen bunkó volt, elmegy a kedvem az egésztől és attol is h bármi lépést tegyek a kapcsolatunkért, nálam az egymas iránt való tisztelet egy kényes pont. Én sose beszeltem volna így vele, nem is bántottam volna meg.
Mit gondoltok? Tolerálnom kene azt, hogy így beszélt velem? (P*csa, taknyos - van koztunk 8 év, én 17 vagyok)
Nem jártunk, sőt tudta, hogy nekem elég sok fiú bókolgat, tehát valamilyen szinten szabad volt a kezem, Inkab szingli életet éltem, mint párkapcsolatit. És ő ebben tisztában is volt, kétszer talalkoztunk osszesen életünkben. De megis az "udbarlóim" kozul nálam ő volt a liebling, mással nem is igazan foglalkoztam... Tehat az se mondható h több vasa
De amugy igazad lehet, hogy a harag beszélt belole.
Nem a 25/17 a probléma!
Ha már tisztelet. Megtisztelhetted volna őt az igazsággal! Vannak dolgok, nem jogositanak cselekedetekre ...
De azért meghallgattam volna a beszélgetéseteket! Kiakadt nem csoda! Hogy mire hogy reagált durvábban igy nem lehet eldönteni!
#11, én is, a Feleségem is sértettük, bántottuk már meg egymást, és mégis együtt maradtunk.
Idestova 20 /!/ éve Ő a FELESÉGEM! :)
Megmondtam nek, hogy sajnálom, de nekem ez nem megy.
Erre írta, hogy "még ekkora pi..át nem láttam és legszívesebben megbosszulnám. De tudod mit? Meg is fogom, utalom ha hülyére vesznek, pláne, ha egy ilyen kis taknyos kislány".
De aztan végülis megkértem h ne bosszúlja meg, miutan lenyugodott elmondta h nem "szaraxik" ilyen kicsinyes dolgokkal.
#14 Sértegessétek egymást, ha jól esik, engem ez hol érdekel véleményed szerint? De nehogymár bebeszéld a kérdezőnek, hogy ez oké és Normális. Vess egy pillantást, mégis Hogyan és Mivel sértegeti az a pöts őt. Eljutott az agyadig, miről beszélek, vagy le kell vezetnem, miért kéne messzire elkerülnie a kérdezőnek azt a fszkalapot?
#15 Mint egy sértődött kölyök.
Érdekes ember vagy, #16-os.
Nézzek:
1., Egyetlen szót sem NEKED /!/ írtam, nem is értem miért írtad, hogy "mi közöm hozzá"?
2., Egy kapcsolat legbiztosabb tartóeleme a kommunikáció, bizalom, őszinteség.
3., Nem írtam, hogy nálunk a vita, sértegetés minden napos, de talán erről Szüleidet, hogy Náluk előfordult-e már?
4., Köztudott, a legtöbb katona harc után okos nagyon, Te is!
Te is csak akkor írtál olyan választ nekem, amikor a kérdező KONKRÉTAN leírta a férfi szavait.
5., Befejeztem a Veled való "társalgás", mert eszembe jutott Woody Allen egyik idézete:
"Soha ne vitatkozz idiótákkal!Lesüllyedsz a szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal!"
#17 Fene, akkor mégis csak magyaráznom kell.
"Egy kapcsolat legbiztosabb tartóeleme a kommunikáció, bizalom, őszinteség."
Köszönjük, Emese.
Viccen kívül, egy olyan emberrel nem lehet kommunikálni (és bízni), aki kapásból felkapja az agyvizet és ahol ér savaz. Vagy szerinted igen?
"Nem írtam, hogy nálunk a vita, sértegetés minden napos, de talán erről Szüleidet, hogy Náluk előfordult-e már?"
Idézd, Én hol írtam, hogy mindennapos.
"Te is csak akkor írtál olyan választ nekem, amikor a kérdező KONKRÉTAN leírta a férfi szavait."
Előbb is írtam volna, ne legyenek kétségeid. Csak akkor még elnéztem neked.
"Soha ne vitatkozz idiótákkal!Lesüllyedsz a szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal!"
Nicsak, ki beszél. Nicsak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!