Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit reagáltok arra, ha egy fiú lehord titeket a sárgaföldig?
Van egy fiú, aki bejön, de a minap eléggé megbántottam, konkrétan közöltem vele h nem akarok tőle semmit (ami nem így van, del a valós okot nem akartam elmondani), tehát nyíltan elmondtam h kész, ennyi. És ekkor kiakadt, olyan jelzőkkel látott el meg olyan dolgokat mondott ram, hogy nem igaz. Most gondolkodtam azon, hogy megpróbálom neki elmagyarázni, hogy pontosan mi van és rajzolok neki valamit kiengesztelésül, bizonyítva h én tényleg kedvelem őt. De mindig ha arra gondolok, hogy hogy beszept velem és milyen bunkó volt, elmegy a kedvem az egésztől és attol is h bármi lépést tegyek a kapcsolatunkért, nálam az egymas iránt való tisztelet egy kényes pont. Én sose beszeltem volna így vele, nem is bántottam volna meg.
Mit gondoltok? Tolerálnom kene azt, hogy így beszélt velem? (P*csa, taknyos - van koztunk 8 év, én 17 vagyok)
Hát, ha eddig jól elvoltál vele, akkor olyannak tűnhetett, hogy csak húztad az agyát és most, hogy ráuntál, dobod. Szerintem megérdemelted.
Nem értem, hogy miért kell a saját életedet megnehezíteni és minden áron problémát teremteni oda is, ahol nincs.
Koszi a válaszod!
Igen, én is gondolkodtam azon is, hogy talán kicsit sok ez a 8 év.
Tudom, hogy nagyon megbánthatott az a srác, de gondolj bele, Te is nagyon megbántottad Őt.
Szó szerint SZAKÍTOTTÁL vele. /Nem akarsz Tőle SEMMIT!/
Fájtak, égettek a szavaid, és a srác elvesztette a fejét, és gondolkodás nélkül visszacsapott.
Ne aggódj, egyetlen szavát sem gondolta komolyan, csak kétségbeesésében nem tudott mást tenni, csak megbántani.
Beszélj vele, még semmi nincs elveszve, de légy őszinte, egy párkapcsolatban a bizalom a legfontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!