Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vennétek a lapot a srác helyében?
Figyelt kérdés
Tetszetek egy srácnak, régebben nézegette az adatlapomat myvipen, meg sokszor figyelt csak nem foglalkoztam vele mert nem akartam ismerkedni.De egy ideje elkezdett érdekelni, még mindig figyel suliban.Vettem a bátorságot és bejelöltem iwiwen, de msnre nem vettem fel mert az hirtelen túl nyomulós lenne és azt nem akarom.
L18
2010. febr. 13. 20:45
1/15 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem ismerjük egymást.
2010. febr. 13. 20:45
2/15 anonim válasza:
Durván meglepődnék, ha ebből bárki is leszűrne bármi ilyesmit...
(Modern udvarlás: bejelöllek iwiwen. olol)
3/15 anonim válasza:
Az, hogy rájelöltél iwiwen már jelent valamit, én venném a lapot.
4/15 A kérdező kommentje:
Egyikünk sem ismerős gyűjtögető szóval nem jelölök be akárkit.
2010. febr. 13. 20:49
5/15 anonim válasza:
Én úgy értelmezném, hogy ismersz engem. Hurrá.
6/15 anonim válasza:
omg. bocs de ez semmi. vedd fel msnen beszélj vele. az már valami. iwiwen van aki csak azért jelölget másokat h több ismerőse legyen. ha ilyen alapon keresnék magamnak valakit sokszor problémáim lettek volna... beszélj vele ismerd meg. olyannal ugyse akarsz járni akit nem ismersz. msn a legjobb vamennyire megismerd.
7/15 anonim válasza:
a jelölgetés kihúzva. bocs azt még nem láttam :D:P
8/15 A kérdező kommentje:
csak azt akartam hogy hátha ő venne fel és nem én őt
2010. febr. 13. 20:53
9/15 A kérdező kommentje:
még megvárom a jövő hetet és hátha ő kezdeményezne, mert sokszor szoktuk látni egymást.:)
2010. febr. 13. 20:54
10/15 anonim válasza:
hát. sokszor nem mernek lépni a fiúk. kölcsönösen nem értjük egymást mivan ha nem azt akarja...tedd meg az első lépést. a legrosszabb esetben lesz 1 barátod. ha nem letörlöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!