Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az nagyon gaz, hogy 15 eves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az nagyon gaz, hogy 15 eves leszek es meg nem csokoloztam?

Figyelt kérdés
Csak ovodaban, de hat az semmi? Nagyon gaz?

2015. febr. 28. 18:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
60%
Nem.
2015. febr. 28. 18:48
 2/14 anonim ***** válasza:
60%
én 16leszek, és még énsem csókolóztam, monjuk nagyon gáznak érzem magam de ez van
 3/14 anonim ***** válasza:
55%
Attól függ, hogy miért nem... Nem volt kapcsolatod, vagy valami más a probléma? Mert az elsőn tudsz változtatni, de igazából nem baj ez :) 18/F
 4/14 anonim ***** válasza:
55%
Nem, 20 vagyok, és még én se csókolóztam.
2015. febr. 28. 18:51
 5/14 anonim ***** válasza:
55%

Egyáltalán nem. Ameddig nincs meg a megfelelő alkalom és személy (az utóbbi nagyon fontos!) ne siettesd, mert csak rossz lesz.

Nekem elhiheted..

2015. febr. 28. 18:52
 6/14 anonim ***** válasza:
55%
Lassan 18 leszek és még nem volt barátnőm, egy kósza csók sem... Pusztán még nem érzem késznek magam. Lehet hogy te sem, csak erre rá kell jöjj
2015. febr. 28. 18:53
 7/14 anonim válasza:
55%
Egyáltalán nem, és aki máshogy gondolja azt le kell sz*rni. :)
2015. febr. 28. 18:53
 8/14 anonim ***** válasza:
Elszúrtad az életedet. (Irónia.) Ilyeneken minek aggódsz? Akkor csókolózol, amikor eljön az ideje, nem kell "csak h legyen, akárki" kapkodni, meg ne görcsölj rá, mert ha görcsösen akarod, annál később lesz valakid. Nyugi. Nem gáz máááá az ég áldjon meg téged is, na cső:)
2015. febr. 28. 18:54
 9/14 anonim ***** válasza:
55%
Kicsit sem gáz. De megértem, hogy felötlik benned a kérdés, én is rosszul éreztem magam miatta (teljesen alaptalanul, ez maximum általánosban volt téma, gimiben már senki nem volt olyan alacsony értelmi szinten, hogy emiatt bántson). Többek között ezért belerohantam egy kapcsolatba egy sráccal akihez egyáltalán nem vonzódtam, de még belsőleg sem illettünk össze. Vele volt az első csókom 15 évesen, meg is utáltam a csókolózást, csak 20 évesen változott ez meg.
 10/14 anonim ***** válasza:
44%
Nem egy nagy élmény. Ne légy szomorú!
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!