Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek úgymond, , mindegy" hogy egy lánynak milyen színű a haja és a szeme, göndör vagy egyenes a haja,155 vagy 170cm 50 vagy 60kg ha úgy öltözködik hogy jól áll neki és az összhatás jó?
Figyelt kérdés
2015. febr. 28. 14:27
1/12 anonim válasza:
csak az összhatás számít, legalábbis nekem
2/12 anonim válasza:
Mindegyik számít valamennyit. Nekem van ideálom, szóval tudom nagyjából mi tetszik.
4/12 anonim válasza:
A hajszíne csak szőke ne legyen, a többi mind1. Az összhatás a legfontosabb valamint az hogy úgy öltözködjön hogy jól álljon neki.
5/12 anonim válasza:
Nekem az is teljesen mindegy, hogy hogy öltözködik
6/12 Takacs Laszlo 15 válasza:
A no"k a legsxebbek mezteleenul.
8/12 anonim válasza:
Csajok! Ne magatokból induljatok ki ahol a srácnál kb beugró az elvárt:
- magasság
- súly
- hajszín
- szemszín
- farokméret és vastagág
- izmok aránya és mérete
- ruházkodási stílus
- viccek száma és mértéke
- kocsi típusa
- ház jellege
- fizetés nagysága
- pozíció
- egészség szintje
ÖRÖKKÉ FOLYTATHATÓ A LISTA
9/12 anonim válasza:
én is úgy vagyok vele hogy csak hidrogén szőke agyon sütött gyalog béka ne legyen:D
10/12 anonim válasza:
Ez annyira unalmas kérdés.
Ha barna a szemed,és más azt akarja,hogy kék legyen akkor mit tehetsz?! Semmit..
Ha lazán szeretsz öltözködni,akkor változtatni fogsz magadon másért? Hülyeség lenne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!