Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Írjam meg? Segítség!
Szomorú, csalódott, mérges, ideges, magányos vagyok.
Le akarom mindezt vezetni valahol, valamiben.
Láttam/hallottam már olyat hogy le kell írni egy lapra minden rosszat, minden okot amiért szomorú vagy, azt a valamit vagy valakit akire mérges vagy, és le kell írni azt is, hogy mire vágysz (legyen ez sok pénz, gyönyörű szemek, tökéletes testalkat, hosszú haj, kocsi, álmaid szerelme, szerelem, boldogság stb stb) , meg azt is, hogy ha teszel érte és harcolsz azokért (lehet ez tárgy, élettelen dolog, vagy ember) akiket/amiket meg akarsz szerezni, akkor igenis a tieid lesznek.
Szerintetek segítene ez? Régóta érzem ezeket az érzéseket..ezért tennem kéne valamit.
Akkor most írjak le minden rosszat egy lapra majd tépjem szét, és dobjam ki? Vagy hagyjam meg?:(
Segítsetek!!!
Nem, ez nem így működik. Attól még, hogy leírod a vágyaid, nem fogod őket megkapni. Nem fognak az öledbe hullani. Keményem meg kell értük dolgozni.
Leírod, megkönnyebbülhetsz. Valamilyen fizikai tevékenységben vezeted le a felgyülemlett feszültséget vagy esetleg lelki fájdalmat, szintén érezheted jobban magad.
Ha nem tudod senkivel sem megbeszélni a problémáid, csak akkor írd le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!