Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan írjam meg neki hogy szeretnék vele találkozni?
Figyelt kérdés
Régen beszéltünk már, suli idő alatt nem is nagyon, és most hogy elballagott középsuliból szeretnék vele találkozni, őt viszont nemtudom ehhez hogy áll:s és ha simán megirnám neki, hogy mit szolna ha találkoznánk? végülis nem sok mident vesztek,szerintetek egy próbát megér?2013. jún. 1. 22:14
2/9 anonim válasza:
egy próbát megér, kezdhetnéd úgy h "szeretnék veled találkozni" :D
3/9 anonim válasza:
szerintem is írj neki, semmit nem veszthetsz vele :)
4/9 A kérdező kommentje:
Max ha nem jön össze akkor még is megpróbáltam, ennyibe maradt xd
köszönöm am,aranyosak vagytok :)))
2013. jún. 1. 22:20
5/9 anonim válasza:
Én drukkolok neked, innen távolból is.
6/9 A kérdező kommentje:
:)
2013. jún. 1. 22:26
7/9 anonim válasza:
velem már megtörtént, hogy simán ráírtam egy csajra akivel középiskolában majdnem "jóba" lettünk és pozitív volt az eredmény. szóval egy próbát megér szerintem.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi nektek is:)
2013. jún. 2. 11:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!