Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nálatok hogy néz ki az a lány akire azt mondjátok hogy elmegy?
Figyelt kérdés
mármint kinézetre elmegy.2015. febr. 28. 08:35
11/13 anonim válasza:
7:
Kérdező, ha lány vagy akkor a nők szépségének megítélésében inkább a fiúkra halgass, ne magadra. Én is gondolhatom egy másik fiúról hogy de ronda, de ha sikeres a nőknél, akkor esélyesen rosszul gondolom. A másik nem ezt mindig jobban tudja, akinek tetszeni kell.
A listán elég jól láthatóak a különbségek ha mondjuk 2-2 kategóriát ugrálunk valamilyen irányba. Elég jól látszanak a szépségbeli különbségek mondjuk a 6-os és 8-as vagy 7-es, 9-es tagjai közt általában. Lehet én sem pont mindet oda tenném, ahol éppen van, de kb. úgy ahogy jó a lista.
12/13 anonim válasza:
10:
Én egy pár ötöst is dugnék még, igaz nem az összeset. A hatosokat simán.
13/13 anonim válasza:
#12 Na jól van akkor, van még remény:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!