Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lanyok! Ti hogy hívjatok fel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok! Ti hogy hívjatok fel egy srác figyelmet a suliban ( nem osztálytárs), ha tetszik nektek? Fiuk! Ti hogy "jelzitek", hogy bejon nektek egy lany vagy ugy látjátok, hogy jol nez ki ( ha nem mondjatok ki)?

Figyelt kérdés

Fiuk! Ha van egy haverotok akkor neki pl szoktatok mondani, hogy XY csaj ma jol nézett ki? ( ti masik suliba jártok, mint a haverotok)

Van egy srác a suliban akinek van b.noje ( természetesen nem hajtok a sracra) ( jol nez ki , de mind1) es amikor feljön a lépcsőn, akkor en pont ugy allok, hogy látjuk egymast es mindig ramnez ( persze nem mosolyog vagy ilyesmi csak odanez) , es amikor látjuk egymast a folyosón akkor altalaban engem nez ( vagyishat csak ugy ramnez , de akkor is ha pl a barátnőmmel megyek )

Lehet, hogy v.kinek ( haverja) szokott rólam beszelni? ( általánosságban)

Mit gondolhat? ( ezt most általánosságban kérdezem, mivel pontosan csak O tudna válaszolni)

Az számít(ana) valamit, ha a szemembe nez?

2015. febr. 24. 15:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Haver, én nem jelzem sehogy sem, ha tetszik egy csaj odamegyek hozzá, és dumálok vele, aztán lesz, ami lesz.

A jelzés nem az én dolgom, azt meghagyom másoknak, én a tettek embere vagyok.

2015. febr. 24. 15:25
 2/3 anonim válasza:
Mi a te neved és a srác neve? Ismerős sztori, mintha hallottam volna már ilyet.
2015. márc. 16. 18:50
 3/3 anonim válasza:
Ugyan ez a helyzet :)))
2015. szept. 23. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!