Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú aki már nagyon régóta tetszik és osztálytársak vagyunk.15 évesek. Eddig nagyon jóba voltunk mármint kiskorunk óta oltogattuk egy mást de csak viccből. Mi lehet a baja?
Aztán tanév kezdetén szeptemberben észrevettem hogy mindig keresi a helyzetett hogy megérinthessen..Volt,hogy órán éreztem,hogy valaki nézz és mindig ő nézett..ez ment hónapokig..Van egy lány tesója ikrek és nagyon jó barátnők vagyunk ígyhát sokat át mentem hozzájuk persze történtek dolgok..elkezdett fogdosni durván persze,ez kb két alkalommal
is..és utobbi alkalommal megcsókolt múlthét pénteken ma pedig meg tegnap is nagyon bunkó és flegma velem.kb konkrétan megmondta nekem,hogy nem tudta hogy tudott hozzám nyúlni:D Nagyon megbántott de tudom,hogy továbbra is nézni fog,beszólogatni de nekem
ehez egyre jobban nincs kedvem,mert ez nagyon gyerekes.Szerintetek miért bánik így velem?Egyébként nagyra van magával..Kicsit nagyszájúbb lettem tanárokkal is és ezt ő is szóvá tette de én csak úgy viselkedem az emberekkel ahogy ők viselkedtek velem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!