Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Átlagos külsővel, csóróként,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagos külsővel, csóróként, viszonylag normális lelki világgal nekem lehet szép csinos barátnőm? F/24

Figyelt kérdés
2015. febr. 27. 13:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem mindenkit a pénz érdekel, engem például inkább a művészlelkek vonzanak, bohém alkatok, főleg a zenészek. Szerintem ahogy neked férfiként, úgy nekünk nőként is fontos, hogy olyan emberrel járjunk, akit külsőleg vonzónak találunk.
2015. febr. 27. 14:09
 12/17 anonim ***** válasza:

Ilyen hogy átlagos külső nem nagyon van, a lányok a helyes és a csúnya kategóriákba sorolnak.

A kérdésedre a válasz: nem lehetetlen, de kicsi rá az esély.

Ha veled mondjuk 10 szép lány is akarna járni, miért választanád a 11-ediket, aki nem szép?

Másrészt ha sikerül is, egy ilyen nőt meg is kell tartani, ami elég nehéz, ha tőled jobbak próbálkoznak nála nap mint nap.

2015. febr. 27. 14:19
 13/17 Fingkirály ***** válasza:

"Pl választhatna azért engem mert jobb társaság vagyok"

Csúnya és őszinte választ fogok adni, de ez ismeretlenül, első blikkre iszonyúan nem látszik senkin, senki nem gondolatolvasó.

Az viszont, hogy helyes pofikája van (ergo fizikailag attraktív), és rendezett anyagi körülmények között él (ez leginkább az ember ÖLTÖZÉKÉN látszik első pillantásra), az bizony rögtön látszik - és igen, akármilyen szomorú is, ha divatos csinoska kislányt akarsz, akkor neked is helyes-divatos fiatalembernek kell látszanod elsőre - pont mert Te is ezt tartod elsőre fontosnak. Na, hát a lányok is.

Az öltözködésre fokozottan érvényes. 24 évesen ha tényleg szeretnél valami komoly, és nem gimnazista kislány barátnőt, akkor felejtsd el a farmernadrágot pólóval és converse tornacipővel (vagy a másik, a "praktikus ember", aki állandóan hegyitúrázónak öltözik), az nagyon jó a fesztiválon meg kirándulni, de egy normális felnőtt (minden értelemben) ember már nem jár ilyenekben naponta.

2015. febr. 27. 14:29
 14/17 anonim ***** válasza:
Ami neked normális, az másnak nem biztos, hogy az. Tudod ez egy relatív fogalom.
2015. febr. 27. 14:31
 15/17 anonim ***** válasza:

Sok csinos lány van, de én tudom, h ti azokat nézitek meg, akin drága táska, szép kabát van, divatos ruha, divatos frizura, smink, szép körmök, stb. és ez így teljesen rendben is van. Természetes, h a kicsit kevésbé divatos, kevésbé feltűnő, de csinos lányra nem figyeltek fel annyira vagy egyáltalán nem.

CSak akkor számításba kell venni, ha divatos csajok meg a divatos pasikra figyelnek fel és akkor jó, ha a te külsőd sem átlagos, hanem kicsit menőbb.

2015. febr. 27. 15:58
 16/17 PearlDiver ***** válasza:

Másfél éve pont ugyanilyen paraméterekkel rendelkeztem és úgy jöttem össze a barátnőmmel, aki szép, csinos, kedves, és nagyon szeret azóta is.

De ami tuti, hogy ha nem vagy határozott, ha a lánytól vársz olyasmiket amit egy férfinak egyedül is illik tudni/megtenni, akkor sok lány eleve megérzi ezt rajtad és nem fog komolyan venni.

25F

2015. febr. 28. 16:11
 17/17 anonim ***** válasza:
Csinos és szép barátnőd az nem igazán lehet, de barátnőd az lehet. Nem biztos hogy a legtetszetősebb, de a célnak megfelel ha a csak a lyukra hajtasz :D
2015. márc. 1. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!