Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfik! Melyiket választanátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfik! Melyiket választanátok? Melyik valósul meg leggyakrabban?

Figyelt kérdés

1. Eltartanátok egy nőt, aki cserébe vezeti a háztartást, gyereket nevel, minden este meleg vacsorával vár, de nem dolgozik.

2. Dolgozik, de így nektek is azonos arányban ki kell vennetek a részetek mindenből, azaz feleződik a házimunka (főzés, mosás, takarítás, vasalás és minden) és ugyanannyit kell a gyerekek után rohangálni, ellátni őket és foglalkozni velük.

3. Csak a nő dolgozik, eltart titeket, ti vagytok a háztartásbeliek, akiknek mindent el kell végezni a ház és a gyerekek körül.

2015. febr. 25. 19:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

2-es.

Csak is az.

2015. febr. 25. 19:19
 12/18 anonim ***** válasza:
1 a legszimpatikusabb, de úgyis a 2. lesz. 3. az kizárva.
2015. febr. 25. 19:27
 13/18 anonim ***** válasza:
1. Én is régimódi vagyok.
2015. febr. 25. 19:32
 14/18 anonim ***** válasza:
Pancserek... otthon lenni jó.
2015. febr. 25. 19:39
 15/18 anonim ***** válasza:

Igazából az 1-2 keverékre esküszöm.

Még ha nem is vagyunk rászorulva akkor is ragaszkodnék hozzá hogy a párom dolgozzon valamit, amihez kedve és tehetsége van....nem érdekel mit csak csináljon.

Minden kapcsolat lényege a munkamegosztás....hogy bízunk a másikba és elosztjuk a tennivalókat. Nálunk ez szuper jól működik.... még nincs gyerekünk, de szerintem azt is megbeszéljük. Soha nem szerettem volna, hogy a párom kizárólag tőlem függjön....legyen saját jövedelme amit arra költ amire akarja és nem érdekel, hogy mennyit keres.

37F

2015. febr. 25. 19:42
 16/18 anonim ***** válasza:

"Fura" kérdés mondjuk úgy....alapesetben egyértelmű 2 !

és a többi kizárva!!!! de keveredések is lehetnek

2015. febr. 25. 21:26
 17/18 anonim ***** válasza:
A takarítás mindenképp női munka, a gyerekeket viszont egyébként is én vinném iskolába, nem árt, ha látja a többi gyerek, hogy biztos háttér van mögötte és nem vele kell majd baszakaodni.
2015. jún. 23. 11:56
 18/18 anonim ***** válasza:
19/F, lemaradt. :)
2015. jún. 23. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!