Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti mit szóltok hozzá, ha a barátnőtök push up melltartót hord?
Figyelt kérdés
Szerintetek jól néz ki, vagy butaságnak tartjátok? (hisz ti úgyis látjátok valójában mekkora melle van, és ahhoz képest "hazugság")
Mit gondoltok?
2015. febr. 24. 23:26
11/12 anonim válasza:
Persze, sokkal fontosabb h jól érezze magát a bőrében és jó legyen a kisugárzása, magabiztosabb legyen abból én is profitálok.
Nyilván tudom h mekkora a melle mint ahogy azt is h milyen az arca smink nélkül v h rágja a körmét, ha nincs műkörme. A külvilág ezekről nem tud, de jobb is, mert az emberek külső alapján ítélnek.
Nekem meg mindenhogy tetszik ő.
Sztem aki ilyeneken nyafog, h hazugság, meg természetesség, az még nem elég érett, nem igazi férfi., nem ismeri a nőket kicsit se...
22/F
12/12 anonim válasza:
Fiuk! Nem akarlak titeket elkeseriteni, de a nok nagy resze push up melltartot hord.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!