Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A srácoknak mi a fontos egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A srácoknak mi a fontos egy lányban?

Figyelt kérdés
4 tulajdonsággal kérném jellemezni , köszi
2010. febr. 13. 11:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Őszinte,kedves,barátságos és vidám.
2010. febr. 13. 11:31
 2/7 anonim ***** válasza:
+ hűség (első voltam :D)
2010. febr. 13. 11:34
 3/7 anonim ***** válasza:
őszinte,megbízható,vidám,bájos
2010. febr. 13. 11:36
 4/7 anonim ***** válasza:
aranyos,kedves,érzékeny,bájos.:)
2010. febr. 13. 11:41
 5/7 anonim ***** válasza:
73%

Mivel ezek a mostani lányok annyira de elvannak korcsosulva.elnézést a kivételtől.Szóval hiába várnék el én iyeneket hogy:Őszinte kedves aranyos megértő HŰSÉGES értelmes.Mert ilyen nők sajnos már nincsenek(vagy nagyon kevesen)

Szóval én már csak annyit kérek h szopjon jól.Meg legyen jó az ágyban.

Tényleg sok nő fikázza a férfiakat meg mindíg csak a férfiak teljesítménye a téma.

Innen üzenném hogy nagyon sok nő van aki kib@szottul rossz az ágyban.

28/F

2010. febr. 13. 11:58
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pedig igen is vannak ilyen lányok, csak 1a pasiknak nem ők kellenek 2közülük sokan nem szépek, vagy átlagos lányok, nem pedig olyan dekoratívak, szépek mint a hülye k*vák, és ezért a pasik nem foglalkoznak velük.....
2010. febr. 13. 13:04
 7/7 anonim válasza:
ápolt bőr ápolt haj ápolt fog aztán jöhet a többi
2010. febr. 15. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!