Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megundorodnál vagy elfogadnád?
Már túljutottam azon, hogy elfogadjam magam olyannak, amilyen vagyok - bár nehéz elhinni, hogy vki engem tarthat majd a legszebbnek, mikor úgy nézek ki, ahogy... DE!!! Nem elég, hogy ilyen vagyok, ráadásul kicsi a mellem, és a hüvelyemben kb. 5-6 cm mélyen van egy kisebb tojás nagyságú valami - elmentem a nőgyógyászhoz, elvileg semmi gond nincs vele, külön funkciója sincs, csak miatta nedvesebb vagyok, mint az átlag. Szóval a kérdésem az lenne, hogy megundorodnátok a barátnőtöktől, ha megtudnátok róla, hogy van egy ilyen a hüvelyében, vagy elfogadnátok?
Előre is köszönöm a válaszaitokat!
Egy elkeseredett lány
Én lány vagyok és ő ha fiú lennék akkor tetszene h nedvesebb vagy:D vagy nm tudom lehet h fura lenne...
Meg ha szeret akkor úgy szeret ahogy vagy ha emiatt dobb akkor csak arra kellenél:D
A fiúnak szerintem fel se fog tűnni.. vagy attól függ hány évesek vagytok. Ha már elég érett a pasi, meg fogja érteni, addig meg az se biztos, hogy fel fog neki tűnni.
Azzal meg semmi baj nincs, h nedvesebb vagy, hisz az kell..Jobb mintha száraz lennél és még fájna is.
mindenkinek vannak kisebb hibái..
ha értelmes srácot találsz akkor ő elfog ugy fogadni amilyen vagy..
és legalább nemlesz olyan szex közben h kiszáradsz:)
Én el tudnám fogadni szerintem. Nekem is sok hibám van, ahogy mindenki másnak is. (Akinek nem kívül, annak belül - és belül alatt nem a testén belült értem:)) Ha ezeket nem tanulja meg az ember elfogadni, akkor nyomorúságos élet vár rá.
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!