Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek Terhes?

Figyelt kérdés
Általában óvszerrel szoktuk csinálni, viszont most kivételesen én mielőtt elkezdtük volna csinálni ráültem egy picit... azután óvszerrel folytattuk...ez kb14:00fele volt a második akciók közt eltelt idő 4-5óra hossza volt aközben ő volt a mosdóban és fürdöttünk is együtt ...és az a kérdésem lenne hogy ettől lehetek e terhes.. egész héten nem találkoztunk ő pedig nem akciózott egymaga..és hajnalban csináltuk egyszer ugy hogy ő nem ment el majd másnap 14órakkor azután 19fele..2x ültem rajta óvszer nélkül hajnalban meg 14órakkor ..lehetek terhes?
2015. febr. 23. 22:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Eleg bonyolult kovetni, de a lenyeg, hogy ha ovszer nelkul ultel ra, bizony lehetsz. KICSI az eselye, de nem kizarhato!
2015. febr. 23. 22:45
 2/15 anonim ***** válasza:
előváladéktól lehetsz terhes
2015. febr. 23. 22:47
 3/15 A kérdező kommentje:
Azt olvastam hogy :akkor van az előváladékban sperma,hogy ha egymás után több menet volt.
2015. febr. 23. 22:49
 4/15 anonim ***** válasza:
Barmikor lehet, nem csak akkor.
2015. febr. 23. 22:51
 5/15 anonim ***** válasza:
Az előváladékban mindig van sperma.
2015. febr. 23. 22:57
 6/15 A kérdező kommentje:
Az előváladék nem minden esetben tartalmaz spermiumot. Annak az a feladata hogy a vizelet savas közegét semlegesítse amit a kis csintalan spermiumok nem tudnak elviselni, illetve hogy síkosítson. Teljesen máshonnan jön, máshol termelődik mint a sperma. Akkor lehet gáz hogy ha két menet között nem megy ki mondjuk pisilni és az előző élvezésből maradt még életképes egyed, mert akkor az előváladék "belemossa" a hüvelyedbe. Necces dolog nagyon, inkább ne próbálkozzatok vele... Tudom jobb úgy sokkal, meg ha elkap a hév kikapcsol az agy és belemész mindenbe, de ha kitisztul a fejed akkor jön a para. ezt másoknál olvastam.
2015. febr. 23. 22:58
 7/15 anonim ***** válasza:
Az ördög nem alszik! Én inkább védekezem!
2015. febr. 23. 22:59
 8/15 A kérdező kommentje:
Mi is védekeztünk csak miután már felállítottam neki azután egy 2percre ráültem...
2015. febr. 23. 23:01
 9/15 anonim ***** válasza:
Minek tetted fel a kérdést, ha ilyen jól tudod a válaszokat? Mégis kételkedsz?
2015. febr. 23. 23:02
 10/15 anonim ***** válasza:
Igen, gratulálok hozzá.
2015. febr. 23. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!