Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennyi idő után már bemutathato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyi idő után már bemutathatom a barátomat itthon?

Figyelt kérdés

December közepe óta ismerkedünk, de kb. két hete lett konkrétan, hogy együtt vagyunk. Én már voltam náluk párszor, és így kezd kellemetlen lenni, hogy én még nem hívtam magunkhoz. De nem merem, mert bátyám már most utálja, és folyton balhézik, hogy minden pasi megfordul itt pár hónap után. (Eddig két srácot hoztam haza, kb. 3-4 hónap után) Anyának meg apának talán nem lenne kifogása ellene, de ők se kíváncsiak rá, úgy igazán. Szerintetek mit csináljak ?

19/L

2015. febr. 23. 21:57
 1/2 anonim ***** válasza:
mutasd be ;)
2015. febr. 23. 22:02
 2/2 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
A szulok szeretik tudni hogy milyen ember a lanyuk baratja.Mutatsd be.
2015. febr. 23. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!