Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el itthon?
Figyelt kérdés
A barátommal 1 éve vagyunk együtt tegnap óta,és ezt úgy ünnepeltük meg hogy lefeküdtünk. Én 15 éves vagyok,ő 16.
A szüleim nagyon megértőek,de átvertem őket többször is..mikor azt mondtam barátnőmhöz megyek,bulizni voltam.Tudom hogy nagyon fognak haragudni,és egy ideig sehova nem mehetek,de mégis hogyan közöljem velük? 2 fiú testvérem van..az egyikőjük 16 éves a másik 17..ők nagyon féltenek és tudom hogy őket fogja a legrosszabbul érinteni mert 2 hete megbeszéltük hogy nem fogok intim kapcsolatot teremteni..Hogyan mondjam el?
2014. dec. 30. 20:01
1/7 anonim válasza:
de most mit akarsz elmondani? h lefeküdtél vele, vagy h barátnő helyett bulizni voltál? am meg minek beszélsz róla, mostantól ne hazudj nekik és kész.
2/7 anonim válasza:
Miért lenne kötelező elmondani nekik ? :
4/7 A kérdező kommentje:
mert nem szoktam hazudni:)
2014. dec. 30. 20:25
5/7 anonim válasza:
Akkor mondd el, nem mindegy hogy hogyan? Úgy is lebasznak/csalódnak. Ilyen egy elcseszett családot.
6/7 anonim válasza:
"De átvertem őket többször is"
Dehogy szoktál hazudni.
7/7 anonim válasza:
Én nem mondanám el, ha rákérdeznének akkor megmondanám. Ennyi. Én mikor először együtt voltam a barátommal sem jelentettem be itthon. Magánügyünk. Szerintem sejtették hogy megtörtént valamikor és kész. De ahogy érzed. de most mindkettőt el akarod mondani, az lehet egyszerre sok lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!