Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért menô az, ha valaki sok emberrel fekszik le?
Figyelt kérdés
Én nem ellenzem ezt, tegye ezt, aki akarja.
Csak azt nem értem, hogy miért számít menônek. Miért számít nagyobb érdemnek, mint ha valaki monogám kapcsolatban él?
2015. febr. 23. 21:17
2/14 anonim válasza:
Mindenkinek más a menő. Ilyen egyszerű.
3/14 anonim válasza:
Mert az azt jelenti, hogy mások szemében nagyon vonzó, ami sokat számít ebben a világban.
4/14 anonim válasza:
Pasiknál azért, mert általában a nőket kell "meghódítani".
5/14 A kérdező kommentje:
1-es: Fôleg a fiatalok között annak számít.
2015. febr. 23. 21:18
6/14 anonim válasza:
Azért, mert elsz@ródott az erkölcsi értékrend. Ez valójában nem menő, hanem übergáz és emberhez méltatlan. De a torz világképp sportot űz a szexualitásból.
7/14 anonim válasza:
Tényleg? Én 17 vagyok.
#1-es voltam
8/14 anonim válasza:
Visszakérdeznék: miért számít r*binek az a nő aki kiéli a szexualitását?
9/14 A kérdező kommentje:
" Visszakérdeznék: miért számít r*binek az a nő aki kiéli a szexualitását?"
Én nem nevezem r*binek ôket, de nem is jönnék össze egy ilyen nôvel. Nem érdekelnek. De miért számít sok helyen menônek? Erre is válaszolhatnál.
2015. febr. 23. 21:25
10/14 anonim válasza:
# 8 Mert egy nőnek csak szét kell tenni a lábát, és úgyis lesz, aki megdugja. Nem "nehéz", nem kihívás, nem érdem.
Ha egy nő megkérdez 100 pasit, 99 lefeküdne vele. Fordítva ez a szám jóval kevesebb. Amíg ekkora lesz a különbség, ribinek fog számítani a csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!