Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az csak egy közhiedelem hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az csak egy közhiedelem hogy az egyetemisták kb. az egész hetet végigbulizzák?

Figyelt kérdés
Végül én is egyetemista lettem de borzalmasan unatkozom, kicsit aktívabb dolgokra számítottam
2015. febr. 23. 20:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
68%
Mondjuk nem értem egyes válaszolók mit vártak. Kocsma nem jó, szórakozóhely nem jó. Akkor mi a jó? Egy könyvtárban mégsem tud igazán feloldódni az ember. Én nem érzem középszerűnek attól magam, hogy megtaláltam a társaságom, és jól érzem magam velük.
2015. febr. 23. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!