Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek azert idegesit a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek azert idegesit a sorozat mert most nincs senkim?

Figyelt kérdés

A vihar

Rtl-en szokott menni de annyira ideges leszek tole hogy huhh...

Azert mert megcsalja a csavo a feleseget egy masik novel aki amugy rohadt alszent idegesito csaj es kore epul az egesz orozat es azt a not allitjak be a gonosz undorito embernek akit amugy megcsaltak.

Olyan vagyok mint egy oregasszony :DD De ezen mert huzom igy fel magam?

Annyira idegesitenek ezek a sorozatok mert azt sugarozzak hogy az a normalis ha csalod a parod..

Legalabbis szerintem

:D :/

19/L

2015. febr. 23. 16:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Bocsi, már látom:)
2015. febr. 23. 17:14
 12/14 anonim ***** válasza:
Azzonnal hagyd abba azt a sorozatot, ne nézd soha, engem az ilyen fajta sorozatok visznek a temetőbe.
2015. febr. 23. 17:18
 13/14 anonim ***** válasza:
Milyen sorozatokat nézel még?
2015. febr. 23. 17:19
 14/14 A kérdező kommentje:
Ejjel nappal bp, szulejman, kb ennyi :))
2015. febr. 23. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!