Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire elfogadható egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire elfogadható egy barátságon belül a trágárság?

Figyelt kérdés
Van egy fiú haverom( én csaj vagyok).Régóta vagyunk nagyon jó barátok.Mostanság azonban nagyon megváltozott.Folyton trágár szavakkal illet és ez nagyon fáj nekem.Az ,hogy "egy idióta vagy" egy teljesen hétköznapi mondat nála én felém.Kezd már sok lenni.Amikor rákérdeztem ,miért beszél velem így ő csak annyit mondott őszinte és semmi több.Helyemben mit lépnétek?Eltürnétek ,vagy megszakítanátok vele a kapcsolatot?
2010. febr. 12. 23:02
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Elmondanám neki ,hogy változzon ha továbbra is élvezni akarja a társaságomat ,mert én nem tűröm h. velem ilyen stílusban beszéljen.Ha meg szeret, és fontos vagy neki akkor vissza fog venni szerintem a stílusából.Ha nem akkor meg az az ő baja .Puszi(: L/16
2010. febr. 12. 23:09
 2/3 anonim ***** válasza:
előzővel értek egyet. Igaz, hogy a barátság része, hogy az ember lazábban viselkedik a másik előtt, de az is az alkotóeleme, hogy nem bántjuk meg a másikat.
2010. febr. 13. 02:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is csaj vagyok és a legjobb barátom egy pasi. Egymással mindig szépen beszéltünk, pedig mindketten kimondjuk amit gondolunk. Néha neki is vannak ilyen időszakai és akkor kicsit rosszul esik nekem... én azt szoktam, hogy válaszolok neki röviden valami "akkor b.zdmeg" vagy "kapdbe" jellegűt és hagyom. Ezután észreveszi, hogy nekem ez nem vicces és nem csinálja többet. Vagy ha nagyon elemében van akkor én is szurkálódok aminek az lesz a vége, hogy pár óra múlva ő megsértődik és távozik :D VIszont másnaptól már ismét kedves. Hülye szeszélyes b.rom amúgy :DDD Nem tudom miért csinálják ezt.
2010. febr. 13. 06:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!