Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy felhívjam magamra a figyelmet az egyik fiú osztálytársamnál? 15/L Nagyon belezúgtam, múltkor szemeztünk is, de nem tudom mit tehetnék még.
Figyelt kérdés
2010. febr. 12. 22:54
1/7 anonim válasza:
menj oda hozzá többször, beszélgess vele.. néha véletlenül érj hozzá..
2/7 A kérdező kommentje:
Múltkor egész közel hajolt,mert egyik osztálytársam mutatott egy videót a telóján és körülálltuk,és úgy elkezdett dobogni a szivem,10 cm-re volt az arca...:D
2010. febr. 12. 22:57
4/7 Futurare válasza:
Vannak még szerelmek.:) Nem vesztettem el a reményt.
Tényleg beszélgess vele minél többet és majd meglátod, hogy tetszel-e neki vagy sem.
5/7 anonim válasza:
Nyugi, a szív dobogás teljesen normális jelenség, a legtöbb embernek dobog a szíve.
7/7 anonim válasza:
Szerez jó jegyeket!Legyél első minden tantárgyból!Mindig ápolt légy,mosolygós és kedves!Ne dohányozz!Mutasd magad elérhetetlennek!Ennél jobb tippem már csak 18 karikában olvasható,de azzal bőven ráérsz még három év múlva is!Sőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!