Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a legjobb munka egy lanynak?
Marmint.. gondolom szamit a pasiknak is hogy a baratnojuk mit dolgozik
Szerintem aki azt mondja hogy nem az hazudik :)
Nyilvan egy utcaseprovel nem akar ossze jonni senki ( nem nezem le oket mert keves ember vegezne el azt a munkat amit ok elvegeznek, de azert ezt mindenki erzi szerintem)
Ti mit dolgoztok? Mi az a munka ami imponal? :)
En ovono leszek, es valamiert a jarmumernokok atalaban iszonyat bejonnek...:D
Nektek mi az?
Hallod kérdező ez azért durván konkrét volt:D. Te így megtudod mondani valakiről, hogy ő járműmérnök?:D
Akkor te valszeg Jedi vagy azok meg jó arcok szóval.. végül is jó meló az. :D
Munka ami imponál... nem tudom XD Japán középsulis idol :D de az meg kimerítené a BTK-t. :D
Hat nyilvan nem ugy mondom meg h ranezek valakire es akkor na te jarmumernok vagy...
Hanem arra ertettem hogy tetszik ha autokkal foglalkozik, es ert hozza rendesen stb...
Igy gondoltam.
Van egy minimum, nem tudnám megmondani, hogy mi az ami még nem oks és mi az ami már igen.
Efölött a bizonyos minimum fölött bármien munkája lehet.
Azt is irjatok oda legyszi hogy mi a munkatok :))
Tok erdekel :)
Akkor így utólag:
Ha nem bszok el semmit akkor szeptembertől egyetemista más néven a kocsmák szerdai forgalmának megalapozója :D.
[Keleti nyelvek és kultúrák - japán szak]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!