Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hiszi azt pár ember,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszi azt pár ember, hogy párkapcsolaton múlik a boldogságuk ill. csak egy kapcsolattól lehetnek boldogok?

Figyelt kérdés

2015. febr. 22. 14:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Mert így érzik, és kész. A bablevesről, a lila szeretetéről, vagy a rózsáról sem beszélsz le senkit/nem vonod kétségbe az ízlését.
2015. febr. 22. 16:02
 12/17 anonim ***** válasza:
10: Még randim sem volt, nem hogy kapcsolatom. Mindenesetre az élet szinte minden egyéb területére érvényes, hogy a sikereid a befektetett munka eredménye. Ha dolgozol, teszel a céljaidért, akkor eléred, ez teljesen tiszta sor. Párkapcsolatra nem érvényes. Ott meg is gebedhetsz egyedül, ha a másik fél ezt nem akarja. Szóval hiába fogytam le és fejlesztettem a külsőm, hiába próbálkozom lányoknál, folyamatosan csak nem-et kapok, csak azért mert alacsony vagyok és rémesen ronda (legalábbis az összes lány szerint, akinél valaha próbálkoztam). Éppen ezért lenne szükségem egy párkapcsolatra, hogy teljes értékűvé tegyem vele az életem. Az egyén ugyanis egyedül képtelen betölteni egyik legfontosabb biológiai feladatát: a fajfenntartást.
2015. febr. 22. 16:05
 13/17 A kérdező kommentje:
11: Én csak az okra vagyok ill. voltam kíváncsi, felőllem lehet az irracionális, vagy valósnak vélt dolog. Nem kenyerem megítélni másokat a belsője alapján. A véleményem gondolom leszűrhető. 12: Sajnálom , hogy ilyen felszínes libákkal hozott össze a sors, de biztos megtalálod a párod ha keresed. :)
2015. febr. 22. 16:28
 14/17 anonim ***** válasza:
63%

nagyon jó kérdés! Sokan egyenesen hajszolják a párkapcsolatot, és ha sikerül vkivel összejönji, v összebútorozni, akkor hajlandóak egy rossz kapcsolatban is élni, boldogtalanul, kilátástalanul, mint szakítani, mert rettegnek az egyedülléttől.

Sajnos a válaszok között egyetlen olyat se találtam, amelyre azt mondanám, hgy ez "a válasz". Én sem tudom a választ.

2015. febr. 24. 15:04
 15/17 anonim ***** válasza:

Ha szerelmes az ember, és ezt viszonozzák, az tényleg hatalmas boldogságot ad.

Ellenben inkább vagyok egyedül, mint egy rossz kapcsolatban.

Én is vágyok párkapcsolatra. De nem minden áron.

Ha nem tudom szeretni a másikat, akkor nem kell.

2015. márc. 21. 16:08
 16/17 anonim ***** válasza:

Mert ezek az emberek nem szeretik önmagukat, ezért el sem tudják képzelni azt, hogy nincs mellettük senki, és mégis szereti őket valaki...

valamint pont emiatt ha egy kapcsolatba kerülnek, akkor nem kell magukra figyelniük, a másikra koncentrálnak, megfeledkeznek önmagukról... és ők a saját nyomorukról való megfeledkezést már boldogságnak élik meg...

a probléma csak annyi, hogy ez baromi fojtogató lehet a párnak, hiszen az ilyen emberek minden percüket velük akarják tölteni, ami nem életbarát.. egy embernek kell időt fordítania magára is!

amúgy az, hogy az ember társas lény, az annyiban is kimerülhet, hogy vannak barátaink... a társ nem feltétlen párkapcsolatot jelent

amúgy a 22-es csapda az egészben az, hogy miután emberünk nem szereti magát, nehéz megszerettetnie magát másokkal.. hiszen ki szeretne olyan embert, aki még önmagát sem szereti?

és tanúsítom: aki nem szereti önmagát, az mást sem képes szeretni igazán!

ez csak szeretetmohóság, de amint a másik már nem úgy cselekszik, ahogy az nekünk tetszik, egyből rosszul érezzük magunkat, mert azt érezzük még a párunk sem szeret minket.. ezért a legtöbb ilyen ember "szeretete" nagyon féltékeny, kisajátító, vagy birtokló

aki érzi, hogy hajlamos erre, annak javaslom Pál Ferenc - Szorongástól Önbecsülésig című könyvét.. kérés esetén át is küldöm, ha kell:) pontosan leírja a szeretetmohóság és a hiánymotivált élet lényegét

2015. márc. 21. 16:22
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem azon múlik a boldogság, sőt, szerintem lényeges dolgokról tereli el a figyelmet. Nem a párkapcsolat a lényeg, hanem az önbizalom és nyugodtság, amit adni képes.

Én jól ellennék magammal és a barátaimmal, de szexre és arra az érzésre, hogy fontos vagyok és kellek valakinek nőként, szükségem van.

2015. ápr. 10. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!