Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszi azt pár ember, hogy párkapcsolaton múlik a boldogságuk ill. csak egy kapcsolattól lehetnek boldogok?
Figyelt kérdés
2015. febr. 22. 14:39
1/17 anonim válasza:
mert nincs pénzük , hogy bármit megvegyenek, ezért lelki boldogságot keresik.
2/17 anonim válasza:
Mert az a pár ember, még attól is fél, hogy megszólítson egy lányt nyilvános helyen, és nincs alternatívája.
Ha tudnák, hogy milyen az, amikor a csajok napokig a nyakadon van, akkor örülnének, hogy kicsit nyugodtan lehetnek, egyedül.
3/17 anonim válasza:
Mert ha van melletted valaki, aki szeret, mindig melletted all, tamogat, csodas pillanatokat eltek at egyutt, akkor boldog leszel :)
4/17 anonim válasza:
Mert jegy jó párkapcsolatban mindenki boldogabb. Csak azok nyugtatgatják magukat azzal, hogy nem így van, akik senkinek sem kellenek
5/17 anonim válasza:
Mert az ember társas lény, talán azért...
6/17 A kérdező kommentje:
4: Boldogabb! A boldogtalanságot nem hiszem, hogy egy párkapcsolattal lehet kompenzálni. Itt vagyok én volt kapcsolatom boldogabb voltam-e? Biztosan, viszont nem érzem boldogtalannak magam, mert most nincs épp barátnőm.
2015. febr. 22. 15:01
7/17 anonim válasza:
"Ennyi csak, mi tudható: szeretni kell, és szeretve lenni jó."
8/17 anonim válasza:
Ez egyéni beállítottság kérdése. Engem csak egy párkapcsolat tudna boldoggá tenni, semmi más. A munkában elért sikerek semmi örömet nem adnak, a hobbi szintén, mert nincs kivel megosztanom. Amíg nincs kivel megosztanom, addig semmi örömet sem okoz semmi.
9/17 anonim válasza:
mert tényleg sokat ad. ha szerelmes vagy és viszont szeretnek, minden más is könnyebb.
10/17 A kérdező kommentje:
Mindenkinek ment a zöld paca. :) Igen szép megosztani sikereid lelkitárssaddal, motiváló hatása is van egy kapcsolatnak nem állítom, hogy nem. 8: szabad megkérdeznem volt-e kapcsolatod?
2015. febr. 22. 15:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!